Axla logo
Afskedsreception for Jan Seerup

Kom til åbent hus

Det vil glæde Jan og Axla at se kunder, samarbejdspartnere, leverandører, familie og venner af huset til åbent hus torsdag, den 30. marts 2023 i tidsrummet fra kl. 12.00 til kl. 17.00 på Munkehatten 28, 5220 Odense SØ.

 

En lang arbejdskarriere slutter efter mere end 30 kalenderår, og minimum 50 arbejdsår.

1. juni 1992 var første dag med forbrugsafgifter for Jan – de sidste 16 år har det været som selvstændig for kommuner, forsyningsselskaber og affaldsselskaber i hele Danmark.

Fagligt vil der være rig mulighed for at se Axlas mange forskellige løsninger, og ikke mindst møde ”gamle” og ”nye” ansigter fra SeerupIT og Axla. Dertil vil der køre en video kontinuerligt igennem dagen. Videoen er en fortælling om SeerupIT og overgangen til Axla.

Der vil dagen igennem være mad fra en velassorteret pølsevogn. Der er også noget til at stille tørsten med i form af forskellige øl, vand og vin.

Vi håber at se rigtig mange af jer på en spændende og festlig dag, hvor der er stor mulighed for at netværke og få hilst af med Jan, der fra 1. april pensionerer sig som IT-konsulent. Han skal fremover beskæftige sig med boligudlejning af egen ejendomsportefølje og strategiarbejde for Axla.

Af hensyn til logistikken, bedes du/I melde tilbage senest onsdag d. 22. marts 2023 via nedenstående formular. Når du ikke at melde tilbage, så er du velkommen alligevel, så tænker vi nok, der skal blive en hotdog til dig også.

Tilmelding til åbent hus for Jan

Tilmelding til åbent hus for Jan