Case

Fra udfordring til flere løsningsforslag

  • Sparring
  • Kontekst
  • Løsningsforslag

Morten Vestermark er direktør og medejer af Flemming Nielsen A/S, som løser opgaver indenfor el-installationer i virksomheder og hos private kunder.

Yderligere besidder han samme funktioner i butikken Lysmesteren Ringe, der både sælger designerlamper og reparerer og restaurerer gamle lamper.

Morten kontaktede René Holdgaard Wilhardt (direktør og partner i Axla) i vinteren 2019 for at få uvildig sparring. Han havde brug for nye perspektiver fra en person med specialistviden i softwareudvikling, der kunne hjælpe ham med at komme videre.

Morten Vestermark var fanget i den udfordring, at økonomisystemet ved Flemming Nielsen A/S skulle opdateres i forhold til det aktuelle og fremtidige brug. Samtidig skulle det spille sammen med to andre eksisterende it-systemer.

Han havde allerede kontaktet virksomheden bag økonomisystemet for at høre, om de kunne finde en løsning, men dette var ikke en mulighed. Derfor var han nødt til at finde ud af, hvordan situationen skulle løses og bookede en tid med René Holdgaard Wilhardt.

Rådgivning med vægt på individuelle løsninger

Hos Axla lægges der vægt på løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov. Derfor tages der udgangspunkt i organisationen som helhed – både identitet, kontekst og yderligere rammer. Herved bliver løsningsforslagene individuelle, mens viden og ekspertise danner basis for svarene.

“Jeg blev positiv overrasket over, hvordan sparringen ikke handlede om få et salg ud af mig, men om at hjælpe os i netop vores situation. René (Holdgaard Wilhardt) satte sig tydeligvis ind i både opgaven og i vores virksomhed, så han fik et godt kendskab – på den måde blev det til personlig rådgivning”, siger Morten Vestermark, der også oplevede sparringen som meget nærværende.

Under rådgivningen blev der afdækket fordele og ulemper ved forskellige individuelle løsningsmodeller. Herunder blev der taget hensyn til alle interessenter, som på den ene eller anden måde var involveret. “Jeg følte, at der blev taget godt hånd om min situation. Da sparringen var over, havde jeg fire forskellige løsningsforslag, som jeg reelt kunne arbejde videre med”, nævner Morten Vestermark.

Morten kunne nu gå videre med et af de løsningsforslag, som René Holdgaard Wilhardt kom med. Det blev derfor ikke til en udviklingsopgave for Axla, da en standardløsning i dette tilfælde var tilstrækkelig. ”Axla er en seriøs virksomhed – de siger ikke ja til alle opgaver. Det gør, at jeg helt klart har lyst til at komme igen”, siger Morten Vestermark.

Blev klædt på til næste skridt

En rådgivning igennem Axla er mere end individuelle løsningsforslag inden for softwareudvikling. Her er der især fokus på at hjælpe modtageren videre til næste skridt i processen, der leder hen mod en løsning. “René (Holdgaard Wilhardt) gav mig de rette råd, mens han hjalp mig videre med de næste skridt, så vi kunne komme i mål med en løsning. Havde jeg ikke fået den her sparring, havde jeg ikke vidst, hvordan jeg skulle komme videre med en løsning, der passede lige ind i min situation”, siger Morten Vestermark.

Morten Vestermark, direktør og medejer, Flemming Nielsen A/S og Lysmesteren Ringe

Jeg kan i særdeleshed anbefale rådgivning fra Axla til andre. En ting er sparringen. Den anden (ting) er, at den er udefrakommende og uvildig. Det gør, at den er for alle (typer af virksomheder). Og så får man jo professionelle forslag til løsninger og muligheder for optimering, som man kan forstå – også selvom man ikke er fra en it-verden. Det kan varmt anbefales til alle.

Case - Flemming Nielsen A/S

Sparring for alle

En rådgivning ved Axla er for alle brancher og størrelser af virksomheder. Det kan være til gavn for dem, der har konkrete projekter, og for dem, der har brug for sparring på en ide.

Hos Axla møder vi alle i øjenhøjde og rådgiver i et sprog, hvor alle kan være med. På den måde får du afdækket, hvilke muligheder din virksomhed kan få glæde af med en ny softwareløsning. For eksempel kan du få viden om, hvordan du kan spare tid og penge og hvor let din arbejdsdag kan blive – helt ned på et minutiøst og praksisnært niveau. Med dit nye kendskab vil du kunne fortælle dine ansatte, hvad digitaliseringen gør i din virksomhed, så alle forstår det og kan glæde sig til realiseringen.

Lad dig inspirere af 3 cases

Find inspiration til din løsning i de udvalgte cases:

SOSWEB

“Vi fandt et udviklingshus, der forstår vores forretning”

Nordfyns Finans

Ekspresløsning, som erhvervskunder skaber mersalg på

Med Rumle i MR

App udvikling til sundhedssektoren