Webudvikling

Skal dine ansatte have adgang til nyeste fakta om priser og lagerbeholdning, når de er ude af huset? Eller vil du gerne sikre kunden en god oplevelse, når de går ind på din hjemmeside fra deres mobiltelefon? I så fald kan webudvikling føre til løsninger, der tilgodeser ønskerne.

Du kan styrke virksomheden med målrettet webudvikling. Webudvikling spænder fra simple hjemmesider og intranet til mere komplekse systemer, der kan integreres og optimere forskellige funktioner. Det hele tilgås via en web-browser fra computeren, en tablet eller smartphone. 

Mulighederne, og at systemet altid er tilgængelig via internettet, kan du med fordel bruge i din virksomhed. For eksempel kan du gøre de værktøjer, dine medarbejder har behov for, tilgængelige, uanset om de er på kontoret eller ude hos kunderne.

Et udvalg af virksomheder, vi har hjulpet med webudvikling:

Nethire logo (Grå)
Avidenz logo (Grå)
Mølholm forsikring Logo (Grå)
Munck asfalt Logo (Grå)
Blue north Logo (Grå)
SDU logo (Grå)
Haarslev

Webudvikling skal skabe værdi

Hos Axla er vi fans af unikke løsninger, der dækker virksomhedens præcise behov. Og det er muligt med webudvikling. Her får du en løsning, der kan tilgodese mindre og meget krævende processer. Det betyder, at du får et system, der kan bruges i det daglige og som giver mening – og det, synes vi, er vigtigt.

Se eventuelt, hvordan Nethire får værdi med webudvikling.

Omkostningen kan ved første øjekast være højere end en standardløsning. Men det kan være godt givet ud, for så har du et system, der giver en ønsket værdi, gælder i lang tid og som I er tilfredse med. 

En standardløsning kan i nogle tilfælde være god. Vi rådgiver dig selvfølgelig om, hvilken løsning der er bedst ud fra dine krav, ønsker og rammer.

Når det handler om webudvikling, brænder vi for at skabe systemer, du har brug for i din virksomhed. Er du på udkig efter et skræddersyet websystem, er du derfor kommet til rette sted. 

GDPR

Under webudvikling sikrer vi, at din virksomhed kan overholde persondataloven. 

Sådan foregår webudvikling hos os

  1. Først tager vi en snak om ønsker og rammer i forbindelse med webudvikling til din virksomhed.
  2. Du modtager forslag på en løsning, herunder pris og leveringstid.
  3. En eller flere eksperter kobles på projektet i forbindelse med webudvikling, som du har direkte adgang til. Herved når kommunikationen direkte igennem og gør det muligt at levere den ønskede løsning hurtigere.
  4. Produktet præsenteres, og du kan give feedback til ændringer.
  5. Til sidst afleveres løsningen.

Agil tilgang skaber afsæt for et godt produkt

Den agile metode er fordelagtig, når vi løser din opgave med webudvikling. Med den tilgang løser vi opgaverne, som vi møder dem på vej mod målet. Og det resulterer i en optimal løsning. Det betyder, at vi under webudvikling stræber efter, at løsningen:

  • giver bedst mulige effekt ud fra rammerne.
  • bliver udviklet hurtigst muligt.
  • at der spares penge, når dette er muligt.

Hosting, udvikling og vedligeholdelse

Når dit projekt med webudvikling er færdig, vil der typisk være et behov for at få løsningen hosted, så din webløsning kan tilgås via internettet. Det sørger vi for, hvis du ønsker det.

Med tiden kan der desuden opstå behov for ændringer. For eksempel kan brugernes behov ændre sig. Og så er der også den teknologiske udvikling, som kræver, at systemet passer hertil. Ønsker du, at vi følger opgaverne til dørs, gør vi naturligvis også det. 

Hvad koster webudvikling?

Prisen afhænger af de krav, du stiller til løsningen. Kontakt os gerne via formularen i bunden af siden og lad os tage en uforpligtende snak om webudvikling ud fra dit udgangspunkt.

Webudvikling, der fører til stærke systemer

Vores dedikerede udviklere har flere års erfaring med webudvikling bag sig, mens vi kun arbejder med de bedste værktøjer. Derfor er du garanteret et kvalitetsprodukt, som vi kan stå inde for.

Få hjælp til en løsning

Hos Axla er vi et hold af dybt engagerede udviklere, som har mange års erfaring bag os. Derfor kan vi rådgive dig om webudvikling ud fra et solidt fundament.

Vores rådgivning foregår i øjenhøjde, og vi hjælper dig naturligvis videre, hvis det giver mening, at andre bør stå for din webudvikling. For os er det vigtigt, at løsningen fører til værdi for dig.

Vi hjælper dig derfor ved at tage højde for en løsning, der imødekommer behovet i din virksomhed med hurtigst mulig levering og en pris, der giver mening. Hos os kan du regne med ærlig og reel rådgivning om webudvikling, som kan hjælpe din virksomhed.

Du kan henvende dig til os via nedenstående formular. Vi kontakter dig ved snarest mulige lejlighed for en uforpligtende snak om webudvikling til dit formål.

Skal vi kontakte dig?

Lad os ringe dig op om webudvikling!

Call Now ButtonRing til os