Webudvikling som giver overblik

Webudvikling handler om at lave en webapplikation, som kan beskrives som et stykke værktøj/program, der kan køre via din web-browser. Det kan være din webbrowser på computeren, din tablet eller din smartphone.

Webudvikling er for mange et vidt begreb, og spænder fra din integration til dit ERP eller PIM-system, det kan være webudvikling af komponenter eller moduler (funktionaliteter) til din hjemmeside, appudvikling eller udvikling af webapplikationer.

Hos Axla tager vi dig i hånden uanset din webudviklingsopgave. En ting er at bygge en teknisk løsning, men store dele af værdien ligger i hvor nemt, brugervenligt og intuitivt det udviklede er. Derfor sker webudvikling i et tæt samarbejde og dialog med dig, så løsningen passer til dine behov, dine udfordringer og dine processer.

Du kan læse mere om vores proces her.

Et udvalg af virksomheder vi har hjulpet med webudvikling:

nethire

Tilpassede webudvikling løsninger

Webudvikling kan nemmest betegnes som en specialdesignet løsning til dig. Derfor kan webudvikling også ske på mange forskellige niveauer, i mange forskellige kodesprog, og med mange forskellige mål for øje.

Webudvikling er derfor en disciplin, der stiller krav til dig som virksomhed og til os som udviklere, for at kunne opnå det ønskede resultat.

Hos Axla elsker vi alle slags webudviklingsprojekter, men vi elsker også at udfordre dig. Udfordre dine ønskede features, dine forestillinger og din virksomheds processer.  Dette fordi vi forstår kompleks forretningslogik, og ved hvordan webudvikling kan understøtte dette.

Webapplikation; få fordele med et digitalt værktøj

Både når det skal være kompliceret og når det skal være enkelt

Webapplikationerne afløser efterhånden applikationer (programmer), som tidligere skulle installeres på en PC.
Det kan være applikationer til administration af både større og mindre systemer og det kan være værktøjer som tidligere blev implementeret i regneark eller andre kontorprogrammer.

Med en webapplikation sikrer du dig, at dine brugerne altid har adgang til den senest opdaterede version af dit værktøj. En af fordelene ved en webapplikation er, at der kun er et sted der skal opdateres, når man har ændringer til data eller indhold. Uanset om dine brugere sidder på kontoret, eller befinder sig på lageret eller ude hos en kunde, så vil de altid have adgang til den seneste version af værktøjet.

En webapplikation vælges i de tilfælde hvor der skal udvikles administrationssystemer og visning af diagrammer på dashboards og cockpits. Og så bruges en webapplikation ofte i de tilfælde, hvor der er brug for en enkel og mobil-optimeret løsning, som alternativ til at få udviklet en egentlig mobilapp.

Den mobil-optimerede løsning kommer i god anvendelse, når der er brug for at kunne tilgå og opdatere forholdsvist simple data fra mobile enheder. Det er i de tilfælde hvor der ikke er brug for at skulle gøre brug af mobiltelefonernes hardware (gps, kamera, mikrofon, etc.).

Webapplikation gør dine værktøjer online

  • Er det meget kritisk for din virksomhed, at dine brugere altid har de rigtige og opdaterede regneark med de korrekte og opdaterede data og beregningsmodeller?
  • Ligger der et stort arbejde i at sikre, at disse regneark altid er opdateret og klar til brug?
  • Ligger en del af dette ansvar på personer der har mere fokus på at sælge end de har på at have styr på IT?

Her kan en webapplikation hjælpe. Den kan bringe regnearket online, så virksomheden til enhver tid kan gå ind og opdatere tal til beregningerne og alle sælgere vil – med det samme – have adgang til de opdaterede data og de vil derfor altid lave deres beregninger på de korrekte data.

NetHire får udviklet en webapplikation – en såkaldt Desktop – til erstatning for den tidligere udviklede Windows-klient. Til brug både i administration, til oprettelse og styring af materiel og til brug i butikker, til at foretage den operationelle del af en udlejning.