Webudvikling der giver overblik

Webudvikling spænder fra hjemmesider og administrationsapplikationer over grafiske dashboards, cockpits og spil til udvikling af komponenter eller moduler til din hjemmeside, eller udvikling af mobiloptimerede webapplikationer.

Webapplikationer kan køre via din web-browser på computeren, på din tablet eller din smartphone.

Hos Axla tager vi hånd om processen uanset din udviklingsopgave. Vi bygger en teknisk løsning hvor vi har øje for at store dele af værdien ligger i hvor brugervenligt og intuitivt det udviklede er. Udvikling sker altid i et tæt samarbejde og i dialog med dig. På den måde er vi sikre på at løsningen passer til dine behov, dine udfordringer og dine processer.

Du kan læse mere om vores proces her.

Et udvalg af virksomheder vi har hjulpet med webudvikling:

Nethire logo (Grå)
Avidenz logo (Grå)
Mølholm forsikring Logo (Grå)
Munck asfalt Logo (Grå)
Blue north Logo (Grå)
SDU logo (Grå)
Haarslev

Tilpassede løsninger

Webudvikling er en specialdesignet løsning til dig. Derfor kan webudvikling også ske på mange forskellige niveauer, i forskellige kodesprog, og med mange forskellige mål for øje.

Webudvikling er derfor en disciplin, der stiller krav til os som udviklere, for at kunne opnå det ønskede resultat.

Hos Axla udvikler vi mange forskellige webudviklingsprojekter. Du kan derfor forvente at vi kan udfordre dig både på dine ønskede features og på din virksomheds processer.  Det kan vi, fordi vi forstår kompleks forretningslogik og fordi vi har erfaring med, hvordan det er muligt at gøre det enkelt at overskue og bruge.

Vi tager meget gerne et uforpligtende møde, og giver vores bud på hvor og hvordan din virksomhed kan styrke sin position gennem appudvikling, web-, eller systemudvikling.

Det kan du læse mere om her

Webapplikationen – Et digitalt værktøj

Både når det skal være kompliceret og når det skal være enkelt

Hvad kan det?

Webapplikationerne afløser applikationer (programmer), som tidligere skulle installeres på en PC.
Det kan være applikationer til administration af både større og mindre systemer og det kan være værktøjer som tidligere blev implementeret i regneark eller andre kontorprogrammer.

Med en webapplikation sikrer du dig, at dine brugerne altid har adgang til den senest opdaterede version af dit værktøj.

En af fordelene ved en webapplikation er, at der kun er et sted der skal opdateres, når man har ændringer til data eller indhold. Uanset om dine brugere sidder på kontoret, eller befinder sig på lageret eller ude hos en kunde, så vil de altid have adgang til den seneste version af værktøjet.

Hvornår bruges det?

En webapplikation vælges i de tilfælde hvor der skal udvikles administrationssystemer og visning af diagrammer på dashboards og cockpits. Og så bruges en webapplikation ofte i de tilfælde, hvor der er brug for en enkel og mobil-optimeret løsning, som alternativ til at få udviklet en egentlig mobilapp.

Den mobil-optimerede løsning kommer i god anvendelse, når der er brug for at kunne tilgå og opdatere forholdsvist simple data fra mobile enheder. Det er i de tilfælde hvor der ikke er brug for at skulle gøre brug af mobiltelefonernes hardware (gps, kamera, mikrofon, etc.).

Webapplikationen tager dine værktøjer online

  • Er det meget kritisk for din virksomhed, at dine brugere altid har de rigtige og opdaterede regneark med de korrekte og opdaterede data og beregningsmodeller?
  • Ligger der et stort arbejde i at sikre, at disse regneark altid er opdateret og klar til brug?
  • Ligger en del af dette ansvar på personer der har mere fokus på noget helt andet end at have styr på IT?

Her kan en webapplikation hjælpe. Den kan bringe regnearket online, så virksomheden til enhver tid kan gå ind og opdatere tal til beregningerne fra centralt hold og alle sælgere vil – med det samme – have adgang til de opdaterede data og vil derfor altid lave beregninger på de korrekte data.

NetHire får udviklet en webapplikation – en såkaldt Desktop – til erstatning for den tidligere udviklede Windows-klient. Til brug både i administration, til oprettelse og styring af materiel og til brug i butikker, til at foretage den operationelle del af en udlejning.

Call Now ButtonRing til os