Axla logo
Webudvikling

Få professionel rådgivning om webudvikling

Vi rådgiver inden for webudvikling i et sprog, der er til at forstå. Og så er vi altid klar til at lede dig i den rigtige retning – også, hvis det giver mening, at andre tager sig af din udviklingsproces. Hos os er det afgørende, at den valgte løsning giver mening teknisk set og mere end det.

Webudvikling

Har du brug for adgang til seneste opdateringer om priser og lagerbeholdning, selvom du er ude af huset? Eller skal dine kunder have en ekstra god brugeroplevelse, når de er på din hjemmeside? Hvis svaret er “ja”, er det her, at webudvikling kommer ind i billedet. Via rådgivning får du hjælp til en skræddersyet løsning, som imødekommer dine behov og styrker din virksomhed.

Du kan opnå meget mere med webudvikling end de nævnte eksempler. Det spænder fra oprettelsen af enkle hjemmesider og intranet til udvikling af avancerede systemer, der kan integreres for at optimere forskellige forretningsmæssige funktioner. Disse løsninger er tilgængelige via browsere på computere, tablets og smartphones.

De ubegrænsede muligheder og den nemme internetadgang gør, at webudvikling let bliver din foretrukne løsning på flere områder i din virksomhed.

Skab værdi med skræddersyede løsninger

Hos Axla er vi dedikerede til at levere løsninger der skaber værdi og imødekommer præcise behov for din virksomhed. Med vores webudvikling får du et system, der effektivt håndterer både enkle og komplekse processer i din daglige drift.

Se, hvordan webudvikling har skabt værdi hos Nethire – måske kan du bruge det i dit regi.

Hos Axla er vi med på, at omkostningerne for skræddersyet webudvikling, ved første øjekast, kan virke højere end for standardløsninger. Men det er en investering, der ofte betaler sig. Du får nemlig et system, der leverer den ønskede værdi – også på længere sigt.

Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning, som er baseret på dine krav, ønsker og budget. Hos Axla brænder vi også for at udvikle skræddersyede websystemer, der opfylder præcis de behov, som din virksomhed har i forbindelse med webudvikling.

Sådan er vores proces med webudvikling

1. Vi indleder en dialog om dine ønsker og krav til webudvikling i din virksomhed.
2. Du modtager et forslag til en løsning, herunder omkostninger og leveringstid.
3. Vores eksperter bliver tilknyttet projektet, og du har direkte adgang til dem for at bevare en hurtig og effektiv kommunikation.
4. Produktet præsenteres, og du har mulighed for at give feedback og anmodninger om ændringer.
5. Til sidst leverer vi den skræddersyede løsning til din virksomhed.

Webhosting, udvikling og drift

Når din opgave er færdig, opstår der typisk et behov for at hoste løsningen, så din webapplikation kan være tilgængelig online. Hvis du ønsker det, tager vi os af denne vigtige opgave.

Med tiden er det naturligt, at der også opstår behov for tilpasninger i løsningen. Det kan skyldes, at brugernes krav ændrer sig, mens det teknologiske landskab konstant er i bevægelse. Vi følger løbende med og kan derfor tilpasse din løsning, så det giver mening på alle parametre. Hvis du ønsker det, tager vi ansvaret for også at føre disse opgaver til dørs.

Solidt fundament til din løsning

Axla repræsenterer et team af engagerede udviklere, som har mange års erfaring med webudvikling i bagagen. De står klar til at vejlede dig ud fra et solidt fundament.

Vores rådgivning om webudvikling er baseret på ligeværdig dialog, og vi står naturligvis parate til at lede dig i den rette retning, hvis det giver mening at inddrage andre i din webudviklingsproces. Vores højeste prioritet er at sikre, at den valgte løsning skaber merværdi for dig.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den optimale webudviklingsløsning, der imødekommer dine behov. Vi stræber efter hurtig levering og prisfastsættelse, der giver mening. Hos os kan du forvente ærlig og kompetent rådgivning om dit projekt, der kan bringe din virksomhed videre.

Kvalitetssikret løsning

Vores engagerede udviklere har mange års erfaring inden for webudvikling og anvender kun de bedste værktøjer. Dette garanterer dig et kvalitetsprodukt, som vi står fuldt bag.

GDPR

I vores proces med webudvikling sørger vi for, at din virksomhed kan opfylde kravene i persondataforordningen (GDPR).

Agil tilgang for optimalt resultat

Vi anvender en agil tilgang, når vi arbejder med enhver webudviklingsopgave. Denne tilgang betyder, at vi løbende tilpasser os de udfordringer, som vi møder undervejs. Det resulterer i en optimal løsning. Vores mål er at sikre, at løsningen:

  • Leverer maksimal effekt inden for de fastsatte rammer.
  • Udvikles hurtigst muligt.
  • Optimerer omkostningerne, hvor det er muligt.

Pris for webudvikling

Prisen varierer afhængigt af de specifikke krav, du har til din løsning. Kontakt os via formularen, som du finder nederst på siden, for en uforpligtende drøftelse af webudvikling.

Læs også om systemudvikling

Dit system skal passe til din virksomhed

Hos Axla hjælper vi dig med digitale løsninger, der bygger på vores ekspertise inden for app-, system- og webudvikling. Vi integrerer din virksomhed direkte i projektet for at sikre en løsning, der præcist matcher dine behov. Få indblik i, hvordan vi arbejder via disse udvalgte cases:

NCC BoSS

BoSS – journalisering af sprængning af sten

Contrans

Systemerne taler sammen efter samarbejde med ny leverandør

Pandalytteskriver

Panda Lytteskriver

Integration til Unilogin – skolernes fælles digitale login

Ønsker du at blive ringet op?

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld venligst formularen nedenfor. Vi kontakter dig for en uforpligtende samtale om webudvikling, der er tilpasset dine behov.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.