Softwareudvikling

Leder du efter en professionel og agil IT-virksomhed, der kan hjælpe dig og din virksomhed med softwareudvikling?

Hos Axla er vi eksperter inden for softwareudvikling, og i løbet af vores mange år i branchen har vi opnået erfaringen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig en løsning skræddersyet til netop din virksomhed og branche. Du kan derfor trygt overlade opgaven til en af vores softwareudviklere.

Axla er et odenseansk firma, der leverer IT-løsninger til et væld af forskellige brancher. Vi løfter ikke kun system- og softwareudvikling for virksomheder i Odense, men dækker hele Danmark. Ligeledes tilbyder vi også at levere løsninger til virksomheder uden for Danmarks grænser. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi også skal hjælpe dig med software.

Softwareudvikling tilpasset dig og din virksomhed

Hos Axla er vi specialister i softwareudvikling. Det betyder at vi løser både store og små udviklingsopgaver af forskelligartet karakter. Derfor kan du trygt tage fat i os uanset om du har behov for at få udviklet et komplekst system med mange forskellige komponenter eller noget mere simpelt som en API til et eksisterende system. Lader du os stå for at udvikle softwaren du har behov for til din virksomhed, er du garanteret en professionel løsning, der tager højde for dine behov og ikke mindst din branche. Vores softwareudviklere står klar til at løfte din opgave, hvad end det er i forbindelse med mvp eller noget helt andet.

Ingen virksomheder er ens, og standardsystemer imødekommer ikke altid de behov man som virksomhed kan have. Oftest vil den optimale løsning være at udvikle et nyt, skræddersyet stykke software fra bunden, så virksomheden får det tilpasset 100% efter de ønsker og behov de måtte have. I nogle tilfælde findes der dog mulighed for at udvikle en integration til et eksisterende system, hvorved man kan få en skræddersyet tilgang til en velfungerende løsning, men dette får man afdækket allerede i den indledende dialog.

Forud for udvikling af software tager vi os den nødvendige tid til at forstå jeres branchespecifikke behov og sætte os ind i de udfordringer, virksomheden måtte stå med, så vi kan tilbyde den bedste og mest relevante løsning inden for softwareudvikling til dig. Derfor sker softwareudviklingen også i et tæt samarbejde mellem dig og vores softwareudviklere, så vi derved kan sikre, at den endelige løsning indfrier dine forventninger. Vi arbejder ud fra agile principper hele vejen igennem, som sikrer et fleksibelt produkt af højeste kvalitet.

Virksomheder, som har betroet os deres udviklingsopgaver:

 
Region syddanmark sygehus lillebælt logo (Grå)
SDU logo (Grå)
Aalborg universitet Logo (Grå)
Nethire logo (Grå)
Mølholm forsikring Logo (Grå)
NCC
Munck asfalt Logo (Grå)
Saferoad logo (Grå)
Blue north Logo (Grå)
Avidenz logo (Grå)

Hvad koster softwareudvikling?

Priserne på softwareudvikling varierer fra opgave til opgave, da prisen afhænger af den enkelte løsning, der skal udvikles. Derfor er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på softwareudvikling. Så tager vi en snak om dit behov, og hvilket prisleje den ønskede software befinder sig i.

Agil softwareudvikling, der giver dig værdi

Hos Axla udvikler og implementerer vi IT-løsninger, hvor der er lagt vægt på, at løsningerne er både driftssikre og fremtidssikret, så softwaren altid kan bidrage til en effektivisering af din virksomhed. Derfor tilbyder vi en agil softwareudvikling, der skaber værdi for dig som kunde, hvor du også er med hele vejen fra start til slut. Du kan føle dig helt tryg ved at lade vores softwareudviklere stå for udvikling af din software.

Skal vi også hjælpe med softwaren til din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte René på enten 31 33 84 60 eller på rene@axla.dk. Vi sørger for en skræddersyet softwareudvikling, hvor den endelige løsning tilpasses hverdagen i din virksomhed.

GDPR

Dit softwareprodukt fra os lever op til gældende regler og lovkrav om persondata. Vi er nemlig vant til at overholde EU’s persondataforordning under softwareudvikling. Derfor implementerer vi det naturligvis i løsningen, så din virksomhed kan bevare og behandle personfølsomme oplysninger efter hensigten.

For at du kan være helt sikker på at det bliver gjort korrekt, har vi fået lavet en ISAE 3000 revisorerklæring, der dokumenterer at vores arbejdsprocesser og databehandling prioriterer persondatasikkerhed.

ISAE 3000 revideret

Har du spørgsmål om softwareudvikling?

Kunne du tænke dig at få rådgivning i øjenhøjde eller har du spørgsmål om softwareudvikling, kan du udfylde formularen herunder. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal vi kontakte dig?

Lad os ringe dig op om softwareudvikling!

Call Now ButtonRing til os