Axla logo
Softwareudvikling

Leder du efter en professionel it-virksomhed til dit projekt?

Hos Axla er vi eksperter inden for softwareudvikling

I løbet af vores mange år i branchen har vi opnået erfaringen og ikke mindst kompetencerne til at sikre dig en løsning, som er skræddersyet til netop din virksomhed og branche.

Du kan derfor trygt overlade opgaven til en af vores softwareudviklere.

Axla er et odenseansk firma, der leverer IT-løsninger til et væld af forskellige brancher. Vi bevæger os inden for to områder:

  1. Skræddersyet softwareudvikling af it-løsninger til alle erhverv.
  2. Rådgivning og it-systemer til forsyningsbranchen, baseret på mere end 10 års erfaring.

Vi løfter ikke kun system- og softwareudvikling for virksomheder i Odense, men dækker hele Danmark. Ligeledes tilbyder vi også at levere løsninger til virksomheder, uden for Danmarks grænser.

Vi siger tingene, som de er, og vi rådgiver altid ud fra kundens interesser. Vi siger nej, hvis vi ikke er de rette til at løse opgaven, og vi kan rådgive om alternativer, hvis det kan understøtte kundens behov lige så godt som at få udviklet egen software. Den tilgang kalder vi for no-bullshit – fordi det giver mening.

Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi også skal hjælpe dig med software.

Udvikling i mange sprog

Nogle af de teknologier og platforme som vi arbejder med hos Axla omfatter blandt andet Microsoft Azure, .NET Core, Git, Microsoft SQL Server, PHP, C#, Java, MySQL, Android, iOS, Sass, Swift, AWS, Angular, React, Next.js, HTML5, JS, CSS, Elasticsearch, MitID, CVR m.m.

 

Softwareudvikling, tilpasset dig og din virksomhed

Specialister i softwareudvikling

Hos Axla er vi specialister i softwareudvikling. Det betyder, at vi løser både store og små udviklingsopgaver af forskelligartet karakter. Derfor kan du trygt tage fat i os, uanset om du har behov for at få udviklet et komplekst system med mange forskellige komponenter eller noget mere simpelt som en API til et eksisterende system. Lader du os stå for at udvikle softwaren, du har behov for til din virksomhed, er du garanteret en professionel løsning, der tager højde for dine behov og ikke mindst din branche. Vores softwareudviklere står klar til at løfte din opgave, hvad end det er i forbindelse med mvp eller noget helt andet.

Skræddersyet software

Ingen virksomheder er ens, og standardsystemer imødekommer ikke altid de behov man som virksomhed kan have. Oftest vil den optimale løsning være at udvikle et nyt, skræddersyet stykke software fra bunden, så virksomheden får det tilpasset 100% efter de ønsker og behov de måtte have. I nogle tilfælde findes der dog mulighed for at udvikle en integration til et eksisterende system, hvorved man kan få en skræddersyet tilgang til en velfungerende løsning, men dette får man afdækket allerede i den indledende dialog.

Agile principper

Forud for udvikling af software tager vi os den nødvendige tid til at forstå jeres branchespecifikke behov og sætte os ind i de udfordringer, virksomheden måtte stå med, så vi kan tilbyde den bedste og mest relevante løsning inden for softwareudvikling til dig. Derfor sker softwareudviklingen også i et tæt samarbejde mellem dig og vores softwareudviklere, så vi derved kan sikre, at den endelige løsning indfrier dine forventninger. Vi arbejder ud fra agile principper hele vejen igennem, som sikrer et fleksibelt produkt af højeste kvalitet.

Agil softwareudvikling, der giver dig og din virksomhed værdi

Hos Axla udvikler og implementerer vi IT-løsninger, hvor der er lagt vægt på, at løsningerne er både driftssikre og fremtidssikret, så softwaren altid kan bidrage til en effektivisering af din virksomhed.

Derfor tilbyder vi en agil softwareudvikling, der skaber værdi for dig som kunde, hvor du også er med hele vejen fra start til slut. Du kan føle dig helt tryg ved at lade vores softwareudviklere stå for udvikling af din software.

Hvad koster softwareudvikling?

Prisen på softwareudvikling varierer fra opgave til opgave, da det afhænger af den enkelte løsning, der skal udvikles. Derfor er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på softwareudvikling. Så tager vi en snak om dit behov og hvilket prisleje den ønskede software befinder sig i.

GDPR-compliant

Dit softwareprodukt fra os lever op til gældende regler og lovkrav om persondata. Vi er nemlig vant til at overholde EU’s persondataforordning under softwareudvikling. Derfor implementerer vi det naturligvis i løsningen, så din virksomhed kan bevare og behandle personfølsomme oplysninger efter hensigten.

For at du kan være helt sikker på at det bliver gjort korrekt, har vi fået udarbejdet en ISAE 3000 revisorerklæring, der dokumenterer at vores arbejdsprocesser og databehandling prioriterer persondatasikkerhed.

 

Din løsning er vores fokus

Hos Axla sætter vi altid vores kunders forretning i fokus, når vi bidrager med kernekompetencerne inden for app-, system- og webudvikling. Vi har derfor løst mange forskellige opgaver, som du her kan se et udpluk af:

Contrans

Systemerne taler sammen efter samarbejde med ny leverandør

Nordfyns Finans

Ekspresløsning, som erhvervskunder skaber mersalg på

Julehjælpen.dk

Optimering af donationssystem

SOSWEB

“Vi fandt et udviklingshus, der forstår vores forretning”

Nethire

Systemudvikling til Danmarks største delesky for materiel

Saferoad

Optimering mod en enklere ordreproces

Se flere cases

Skræddersyet softwareudvikling

Vi er specialister i skræddersyet softwareudvikling indenfor apps, system, web og e-commerce samt forsyningsbranchen, og hos Axla tager vi en professionel og strategisk tilgang til at finde den rette digitaliseringsløsning, som løser vores kunders problemer.

Vi ved, at et unikt problem kræver en unik løsning, og vi står klar med faglig sparring og rådgivning til, hvordan vi kan optimere på processer i din virksomhed.

Du finder mere information om vores kerneydelser ved at følge disse links.

App udvikling

Webudvikling

Systemudvikling

E-commerce

Tofaktor-login

Har du spørgsmål om softwareudvikling?

Har du spørgsmål om softwareudvikling?

Kunne du tænke dig at få rådgivning i øjenhøjde eller har du spørgsmål om softwareudvikling, kan du udfylde formularen herunder. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.