Historien om Axla

Vi finder løsning på udfordringer

Baggrunden for Axla

Axla er etableret i januar 2017 som et partnerskab mellem Oddlabs ApS, Appudvikling.dk ApS og wilcon.dk.

Vi har mange års erfaring inden for softwareudvikling fra forskellige virksomheder og som freelance konsulenter og projektledere. Vi har ofte opsnuset opgaver, hvor vi, hver især, var for små til at løfte opgaven, men hvor vi samlet kunne løfte et større ansvar. Med etableringen af Axla ApS har vi nu muligheden for at løfte de store opgaver og vi har evnen til at skalere udviklingen for vores kunder.

Vi ønsker at kile os ind i den del af softwareudvikling, hvor der er tale om kompleks forretningslogik eller avancerede flows. Det er her, vores kompetencer kan komme til sin ret og det er her vi ved, at vi kan levere software af høj kvalitet til vores kunder.

Og så vil vi have det sjovt, mens vi gør det.

Hvad betyder Axla?

Axla er oldnordisk og betyder “at løfte noget op på skuldrene”.

Det skal signalere mod til at tage ansvaret for alle dele af en udviklingsproces.

Vi forstår, at de kompetencer vi har, er nogle andre end dem, du kommer med. Det er jo derfor, du kommer til os. Det er fordi du kommer med den gode idé og har brug for hjælp til at få den realiseret og det vil vi gerne løfte et stort ansvar for at få til at ske.

Uopfordrede ansøgninger

Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger. Send dit CV og din ansøgning til rene@axla.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

42 – fordi Axla er anderledes

Vi er nørder. Vi tænker i kode. Det er det, vi er gode til. Vi svarer ’42’ og sover med det agile manifest under hovedpuden eller bruger det som dørstopper, alt efter hvad situationen kræver.

Vision

Vi ønsker at være det foretrukne softwareudviklingshus for samarbejdspartnere med behov for udvikling af applikationer og gerne af komplekse og forretningskritiske løsninger. Og så ønsker vi at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere.

Mission

Vi tilbyder tryghed gennem stærke kompetencer, troværdig professionalisme og vi lader de agile principper være vores ledestjerne.

Det kan vi, fordi vi har de dygtigste medarbejdere, som alle har adopteret vores værdier.

Værdier

Troværdighed og no bullshit.

Vi siger tingene, som de er og vi rådgiver altid ud fra kundens interesser. Vi siger nej, hvis vi ikke er de rette til at løse opgaven og vi kan rådgive om alternativer, hvis det kan understøtte kundens behov lige så godt som at få udviklet egen software. Den tilgang kalder vi for no-bullshit – fordi det giver mening.

Call Now ButtonRing til os