360° Systemudvikling

Det er systemudvikling af applikationer både til web og til mobile enheder og så teknikken der gør det muligt. Det er udvikling af database, forretningslag, API’er og integrationer til og fra systemet.

Systemudvikling består af en kombination af at finde frem til kravende til det kommende system, analysere sammenhængene til systemet, designe, udvikle og teste løsningen. Se mere om vores proces her: Processen

Systemudvikling tager hånd om hele porteføljen og vi sikrer at der ses 360° rundt om hele løsningen.

Vi udvikler i mange sprog og vi baserer vores løsninger på forskellige muligheder. Se hvilke sprog og hvilke værktøjer vi benytter os af her: Hvad vi kan

Et udvalg af virksomheder vi har hjulpet med systemudvikling:

Nethire logo (Grå)
Avidenz logo (Grå)
NCC
Saferoad logo (Grå)
Munck asfalt Logo (Grå)

Ansvar for hele systemet

Hos Axla har vi kompetencer til at tage ansvar for hele systemudviklingen.

Det gælder i forhold til den tekniske programmering af systemet. Men det gælder også i forhold til at tegne de store linjer og designe og lave arkitektur for en god og stabil løsning. Det er vigtigt hvis løsningen skal kunne skaleres og fremtidssikres for videre udvikling.

Og så har vi kompetencer og proces til at styre projektet. Helt fra den starten af den spæde idé til løsningen er i luften og så det der skal ske derefter.

For NetHire har vi ansvar for sikre, at al systemudvikling sker under hensyntagen til systemets muligheder for videreudvikling. Det er især vigtigt på et system, der har udviklet sig over mange år og hvor det er kritisk afgørende, at det hele tiden er muligt, at udvikle for og til fremtidige behov.

Systemudvikling sker i et tæt samarbejde med forretningen

Systemudvikling skal understøtte en forretning eller en proces.

Det skal skabe værdi – Og det gør det kun hvis vi inddrager forretningen i hele processen omkring systemudviklingen. Vi skal nok tage ansvar for at implementere den bedst mulige tekniske løsning, men for at kunne det, har vi dig med i hele processen. Det sikrer at du er klædt på, til at kunne tage de nødvendige beslutninger og prioriteringer.

Systemudvikling kan skabe værdi her:

  • eCommerce (webshop)
  • Administrationssystemer
  • Personaleadministration
  • Mobile forretningsapplikationer
  • Dashboards og infoskærme
  • Analyseværktøjer
  • Bookingssystemer
  • Profildatabaser
  • Og i rigtigt mange andre sammenhænge

Overtagelse af systemer

Vi overtager også systemer udviklet hos andre udviklere eller hos andre udviklingshuse.

Det kan enten være fordi den tidligere leverandør har haft udfordringer med at kunne følge med efterspørgslen, eller det kan være fordi der er brug for at få andre input, til den videre udvikling af løsningen. Andre gange er det fordi at udviklingen har været udført hos en outsourcing partner og der nu er behov for en tættere dialog omkring løsningen.

Ofte starter overtagelsen med en proces, hvor vi hjælper med at foretage en vurdering af kvalitet og skalerbarheden af den kode der er udviklet.

For Avidenz overtog vi SOSWEB, da de ønskede en leverandør der havde forståelse for deres forretning. Og så var det en meget vigtig parameter, at der ikke er langt fra Avidenz til de udviklere der arbejder med deres system.

Call Now ButtonRing til os