Axla logo
Forsyning

Software til forsyningsbranchen

Axla råder over en stor portefølje af softwareløsninger til forsyningsbranchen. De mange års konsulentarbejde i forsyningsbranchen har givet et stort kendskab til mange forskellige processer. Arbejdet involverer ofte store og komplekse mængder data fra eksempelvis OIS, KMD Easy og affaldsordninger for tusindvis af borgere.

Alle løsninger udvikles og driftes af Axla. Løsningerne licenseres til både store og små forsyningsselskaber og kommuner landet over. Axlas softwareløsninger til forsyningsbranchen bygger på erfaring og løsninger oparbejdet over mere end et årti.

Mange af disse processer er i de senere år blevet digitaliseret til forbedring og effektivisering af arbejdet i forsyningsbranchen. Derudover har det givet borgerne nem adgang til kommunikation og information om deres forsyning.

Vores erfaring og løsninger er opbygget som en del af SeerupITs forsyningsafdeling. Dens medarbejdere og løsninger er en del af Axla pr. 1/1 2021, hvilket resulterer i, at de oprindelige løsninger får et løft og understøttes af et endnu bredere fundament af kompetencer, som følge af Axlas udviklere og erfaring.

Axla ApS og SeerupIT ApS har slået kræfterne sammen - læs mere her.

Tilpasset kundens behov

Vi råder over en række funktionsrige produkter, der dækker de behov, vi er stødt på og som er efterspurgt i det årti, vi har arbejdet med løsningerne. Vi ved og anerkender dog, at vores kunder kan have forskellige behov og at behovene kan ændre sig med tiden. Derfor er løsningerne bygget op om det princip, at hver kunde kan få de tilpasninger, de måtte ønske.

En ny funktion kan tilføjes til en enkelt kundes løsning, uden at andre, der ikke har behovet, bliver påtvunget den. Derved undgår den enkelte kunde overflødig funktionalitet, og at skulle afstemme ønsker med andre kunder.

Løsninger til forsyningsbranchen

AffaldOnline

AffaldOnline er et webbaseret dialogsystem til affaldsområdet, hvor kommunen/forsyningen kommunikerer med renovatører og borgere i forhold til afvigelser fra den normale tømning, ønsker til ændring af beholderstørrelse, tømningsfrekvens og meget andet. Med skræddersyede apps er renovatørens opgaver gjort nemmere. Der er integrationer til både renovatørsystemer og afregningssystemer. De sikrer en korrekt afregning af gebyrer og at renovatøren bliver orienteret om eventuelle ændringer på ruterne.

AffaldOnline app

Appen er en udvidelse af hjemmesiden AffaldOnline og er en hjælp til borgere/kunder. Med den nye app får borgere/kunder nem adgang til digital selvbetjening og kan kommunikere direkte med jer i AffaldOnline.

Den nemme tilgængelighed til information og yderligere selvbetjening forbedrer digitaliseringen for borgere/kunder. I forlængelse bliver arbejdsopgaverne mere smidige for jer med de registrerede oplysninger.

Affaldsguide

Et administrativt værktøj til visning af sorteringsvejledninger på genbrugspladserne. Affaldsguiden giver en fleksibel og individuel mulighed for visning og opsætning, hvor der kan oprettes et ubegrænset antal søgeord, genbrugspladser, billeder osv. Guiden kan udstilles til borgerne via app eller web, eller hentes via API til en egenudviklet løsning.

Booking- og målerskiftesystem

Booking- og målerskiftesystemet giver mulighed for planlægning af udskiftning af målere. Systemet kan danne informationsbreve, der kan sendes ud til kunderne.

I den tilhørende app registrerer montøren udskiftningen med målerstand og billeddokumentation. Efterfølgende vil kunden modtage en kvittering for udskiftningen.

ContainerTrol

Et værktøj til bestilling af afhentninger af containere på genbrugspladserne. I den tilhørende app kan genbrugsvejlederne bestille tømning af containere på pladserne. Vognmanden får med det samme besked, og registrerer ved endt kørsel sin vejeseddel i appen. Der er desuden mulighed for at få eksporteret kørsler til BI-løsninger.

EAS

Erhvervsaffaldssystem blev udviklet i 2010 med henblik på at kunne håndtere administrative gebyrer for erhvervsvirksomheder på affaldsområdet. Systemet er løbende blevet tilpasset skiftende lovændringer. Det benyttes i dag især til administration af tilmeldinger til genbrugspladserne, herunder med tilhørende webshops og eksporter til fakturering.

OIS

OIS-løsning til opslag af ejendomsdata. Løsningen indeholder faste rapporter og kan tilpasses med individuelle ønsker, f.eks. ejerændringslister, nye ejendomme, nedlagte ejendomme og lignende.

Tømningskalender

Tømningskalender anvendes til visning af borgerens unikke tømningskalender med individuelt tilpasset layout og opslag af næste tømningsdag.

Forsyningssamtykke

Denne løsning anvendes, når der på en sikker måde skal indsamles forsyningssamtykke fra borgeren. Borgeren logger sig ind med MitID og kan give, redigere, samt trække samtykke tilbage.

Et udvalg af kommuner og forsyningsselskaber, som benytter vores løsninger

Vil du vide mere om Axlas forsyningsløsninger?

Vil du vide mere om Axlas forsyningsløsninger?

Kontakt Lars, Keld, Lars eller Sara i forsyningsteamet på telefon 71 99 06 77 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig. Du kan også sende en mail direkte til forsyning@axla.dk.

Lars Paulsen

Keld Rasmussen

Lars Kristensen

Sara Hansen

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om Axlas forsyningsløsninger.