Case: Contrans

Contrans er en virksomhed, der leverer containertransport i hele Europa. Til dagligt er de afhængige af organisationens forskellige it-systemer. De har et stort behov for, at det fungerer på alle områder, så de kan fokusere på deres egen kernekompetence.

Da Contrans kontaktede Axla, lå udfordringen i, at virksomheden havde flere leverandører af deres systemer. Det gjorde, at proceduren og systematikken omkring en opgaveløsning kunne være en udfordring. 

Derfor søgte Anders Linnet, General Manager i Contrans, efter en løsning, der kunne tilgodese ønsket om en enkelt leverandør og som kunne få de forskellige systemer til at tale med hinanden.

Der blev skabt tillid fra start

I første omgang kontaktede Anders Linnet et andet udviklingshus for at forhøre sig om mulighederne for en løsning. De havde ikke muligheden for at følge opgaven til dørs og henviste i stedet Anders Linnet videre til Axla. 

Det første møde var med direktør og partner, René Holdgaard Wilhardt samt udvikler og partner, Henrik Lund Høy Karlsen. Et møde, som hurtigt resulterede i en god mavefornemmelse og et senere “ja tak” til et samarbejde.

Det, der gjorde, at vi hurtigt fik tillid til Axla, var de to gutter, som virkelig virkede til at have styr på det. Og så er der tre partnere i virksomheden. Det vil sige, de smutter ikke lige over til en anden virksomhed med viden, som vi har postet penge i. Det var også vigtigt, at de har gode referencer. De tre ting gav tillid og en sindsyg god mavefornemmelse, og derfor gik vi videre med dem.

Anders Linnet, General manager, Contrans

Contrans valgte også Axla af andre årsager. Det var blandt andet muligheden for at aftale et fast timetal, de kunne regne med. Og så var det den agile måde, det foregår på. Efterfølgende har de været tilfredse med samarbejdet, dialogen og møderne, hvor de har følt sig mødt i øjenhøjde.

Resultater og ingen bøvl

Overdragelsen af den samlede opgave er nu implementeret og samarbejdet er gået godt. “Vi er stadig glade. Systemerne er begyndt at tale sammen og vi får udviklet de ændringer, vi ønsker”, siger Anders Linnet.    

Contrans anbefaler gerne andre virksomheder til at etablere et samarbejde med Axla, når de har brug for et udviklingshus. “Selvfølgelig kan jeg anbefale Axla til andre virksomheder. Det kan jeg, fordi systemerne kører rigtig godt, og nu har det driftet et stykke tid, og vi er stadig glade. Som jeg siger – resultater og ingen bøvl – så har jeg fået det, som jeg vil have det”, afslutter Anders Linnet.

Call Now ButtonRing til os