Minimum Viable Product

Den korteste vej til markedet.

Hvad er MVP?

Et Minimum Viable Product er et funktionelt produkt, der har implementeret lige præcis nok features, til at kunne skabe værdi for dig og dine kunder. Det muliggør samtidig at kunne indsamle feedback til den videre produktudvikling, så du bliver mere skarp på at levere det dine kunder efterspørger.

Hos Axla arbejder vi ud fra den tilgang, at hvis brugerne i 80% af tiden benytter 20% af funktionaliteten, så mener vi at vi skal starte med at identificere og udvikle disse 20% først. Det gør vi fordi, at desto hurtigere du har et produkt der virker, jo nemmere bliver det for dig at blive konkret, i forhold til dine brugeres brugsmønstre og forventninger. Og dermed også i forhold til dine behov for videreudvikling.
Med en MVP har du altså ikke bare en prototype, men du har heller ikke det endelige produkt.

Et andet væsentligt argument, for at benytte denne tilgang er også, at en MVP er mindre risikofyldt økonomisk, end hvis man vælger at udvikle hele det endelige produkt til release fra starten.

Læs mere på wikipedia

Få defineret din MVP

På en MVP workshop præsenterer du os for dit produkt, din idé til en app eller din udfordring. Her har vi mulighed for at spørge ind til det du præsenterer og vi kan udfordre dig på de forestillinger du havde gjort dig.

Dette gør vi for at forstå hvordan en teknisk løsning skal understøtte din virksomhed og ikke mindst, i hvilken kontekst og omfang det skal anvendes. Vi mener at en af de væsentligste opgaver, som din samarbejdspartner, netop består i at kunne sætte os ind i din forretning.

Derefter går vi i gang med at få skabt det nødvendige overblik, så vi ender med at kunne give et bud på en tidsplan.

Dit udbytte af en MVP workshop:

  • Et overblik over features der kan være indeholdt i din MVP
  • En tidsplan for din MVP
  • Du får den hurtigste vej fra tanke til marked

MVP workshoppens forløb

MVP workshoppen strækker sig oftest over 2-3 dage, afhængigt af omfang og specifikationer. Et mere fast bud på en tidsplan vil vi kunne præsentere efter den indledende fase.

FASE 1:

  • Præsentation af virksomhed, produkt, problemformulering og evt. kravspecifikation
  • Dialog omkring funktioner og prioritering

FASE 2:

  • Vores behandling efter FASE 1 til udarbejdelse af et oplæg til en MVP

FASE 3:

  • Præsentation og afstemning af Axla oplæg til MVP

FASE 4:

  • Udarbejdelse af tidsplan for gennemførsel (eksekvering) af MVP projekt

Call Now ButtonRing til os