CASE: NetHire

Udvikling af app

NetHire er en IT-virksomhed med udspring i materieludlejningsvirksomheden Garant Udlejning som er specialiseret i udlejning af materiel, primært til byggebranchen.

NetHire som IT-system stammer tilbage til 1989, og består af en række apps til smartphones og PC, og man har siden da arbejdet med at udvikle og vedligeholde et IT-system der kunne styre de mange daglige transaktioner i forbindelse med udlejning af værktøj.

I dag er NetHire et 3-i-1 system bestående af et udlejningssystem, et materielstyringssystem og Danmarks største delesky for materiel.

axla-odense
axla-odense

Teknisk projektledelse og implementering

I takt med udviklingen af systemet bag NetHire har man idag en projektportefølje af backend-løsninger inklusiv databaser, med integrationer til både interne som eksterne systemer.

Med den teknologiske udvikling og en bred portefølje af forskellige projekter inden for forskellige teknologier, stod NetHire over for ressourcemæssige udfordringer. Virksomheden oplevede behovet for at have tilknyttet specialistviden og kompetencer som spændte bredere end det var muligt at have inhouse. Ligeledes havde NetHire behovet for nemt at kunne skalere i sin adgang til ressourcer.  

NetHire valg af samarbejdspartner skulle derfor kunne tilføre virksomheden kompetencer, erfaring  og ressourcer, og tage ansvaret for den tekniske projektledelse samt udvikling, i et tæt samarbejde med NetHires interne ressourcer.

“Meget seriøs og oplysende opfølgning om, hvad de har lavet i en periode, netop fordi de tænker agilt og scrum. De er ærlige og kan finde ud af at sige nej! Det vækker tillid.”

Johnny Noisen, Udviklingsdirektør i NetHire A/S

Klar rollefordeling og agilt team af kompetencer

Der blev opstillet og lavet aftaler for ansvarsområder mellem NetHire og Axla. NetHires egen Product Owner har ansvaret for at formidle deres ønsker til kommende udviklingsopgaver, samt prioriteringen heraf. Herefter er det Axlas opgave at tage ansvaret for udførelsen af disse, under hensyntagen til best practice indenfor udvikling og set i samspil med hele NetHires portefølje.

Når opgaverne er definerede, skræddersyes teamet af kompetencer og viden i forhold til den forestående opgave. NetHire har derfor altid adgang til dedikeret specialistviden til deres udviklingsopgaver. Et niveau af viden som NetHire ville have svært ved selv at kunne stille gennem egen udviklingsafdeling.

axla-odense