Axla logo
E-commerce

En unik løsning, baseret på en standard platform, men som er tilpasset dig

Skab vækstmuligheder i din virksomhed med alternative måder at bruge e-commerce på. Eller start en ny! Tag et kig i fremtidskuglens mulige scenarier, og få en unik B2C-eller B2B-løsning, der lever op til dine forudsigelser. På den måde kan du lægge dig i front på markedet med en ny forretningsform, som kunderne er glade for. Et populært produkt er typisk ensbetydende med en større omsætning, et godt image og en bekræftelse på, at man har ramt rigtigt.

Eksempler på muligheder:

  • Varesalg (for eksempel tøj, bøger eller værktøj).
  • Booking og salg af ydelser (eksempelvis serviceaftaler, konsultationer eller frisørtid).
  • Produktsammensætning (som produktionslinje, fotobog eller personlig bamse).
  • Udleje (for eksempel værktøj, biler eller sommerhuse).
  • Fremvisning uden online salg (blandt andet varekatalog eller udstilling af kunst).

På få dage udvikler vi den første version, der er klar til fremvisning og test. Derved får du hurtigt løsningen at se og kan prøve funktionaliteten af. Herfra kan du straks levere feedback, så vi kan få rettet løsningen til.

Erfaren samarbejdspartner

Hos Axla har vi udviklet flere løsninger, som er baseret på nop-Commerce. Vores portefølje inkluderer løsninger til den private og den offentlige sektor, og vi kan også hjælpe dig.

 

E-commerce på nye måder

Derfor skal du udvikle din virksomhed

Vi lever i en digital tidsalder, der konstant er under udvikling. Det kræver, at vi løbende må tænke fremad og matche tidens (og fremtidens) trends og tendenser for at følge med.

Og det gælder også for din virksomhed. Kommer konkurrenterne først, kan man blive sat af og så kan det være for sent at rette op.

Dette kapløb tager vi op hos Axla. Du skal have den rette hjælp til at gå forrest med din virksomhed. Af den årsag hjælper vi vores kunder med et grundlag, som de kan skabe nye forretningsformer på. En mulighed er at bruge e-commerce på nye måder.

Uanset hvad du vil frem med på det digitale marked, så tag en uforpligtende snak med os. Inden for e-commerce hjælper vi dig med en unik løsning, der er baseret på en standard platform, men som er tilpasset dig.

NopCommerce – til dig, der vil vide det tekniske

Axla udvikler skræddersyede e-commerceløsninger, der er baseret på nopCommerce. NopCommerce er en digital rammeplatform, som gør det muligt at skabe en løsning, der matcher dit unikke onlinebehov i forbindelse med e-handel. Værktøjet er ikke fastlåst, ligesom almindelige e-commerce-platforms, men rummer uendelige muligheder, da al kode er open-source og kan tilrettes helt efter dine eksakte forretningsbehov. Det betyder, at du kan få skabt en online platform, hvor du kan udveksle en ydelse eller et produkt på anden vis end i en gængs webshop.

NopCommerce fungerer som en skabelon med alsidige tilgange. Det gør det muligt for vores udviklere at tilføje helt nye funktioner direkte i platformen. Det er baggrunden for de specielle muligheder, vi kan tilbyde dig med nopCommerce.

Læs mere om nopCommerce

Julehjælpen.dk bruger e-commerce til at nå nye højder

Dette år er der store forventninger til Julehjælpen.dks onlinesystem, der forbinder donorer og modtagere af julehjælp. Udover at brugeroplevelsen for donorer og modtagere forbedres markant, letter systemet det administrative arbejde for de frivillige i den velgørende organisation.

Blandt andet er der koblet en NemID-integration og et adresseopslag mod et offentligt register, så de frivillige hurtigt og nemt kan forhindre bedrageri. Opgaven har hidtil været enorm ressourcekrævende, da der har været en stor og stigende tendens til at personer uberettiget har søgt om donationer. Julehjælpen.dk hjælper primært økonomisk trængte familier, således de kan få en god jul. Derfor er det vigtigt, at det er de rette personer, som får en hjælp, der lander på et tørt sted.

Læs vores case om julehjælpen.dk

Kontakt os – vi hjælper dig videre med e-commerce

Kontakt os – vi hjælper dig videre med e-commerce

Du behøver ikke vide noget om, hvordan systemet skal opfylde dit behov. Så længe, du har en ide om, hvad du vil, så guider vi dig videre mod målet. Vi hjælper dig med relevant viden og erfaring i øjenhøjde. Det gør, at du får et kvalitetssikret og letforståeligt løsningsforslag således, at du nemt kommer videre.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.