Axla logo
nopCommerce udvikling

Platformen, der fungerer som en skabelon med alsidige tilgange

Fra tanke til prototype på få dage

På få dage udvikler vi den første version, der er klar til fremvisning og test. Derved får du hurtigt løsningen at se og kan prøve funktionaliteten af. Herfra kan du straks levere feedback, så vi kan få rettet løsningen til.

Har du brug for en webshop, der taler sammen med dit ERP-system? Eller ser du en fordel i at flette økonomisystemet ind i e-handelsløsningen?

Uanset, hvilken skræddersyet løsning, du er på udkig efter, står vi klar til at hjælpe dig med en webshop, som byder på særlige features.

Hos Axla er vores værktøjskasse fuld af brugbar viden og erfaringer. Redskaberne bygger vi særlige e-handels-løsninger med. Vi udvikler i platformen, nopCommerce – her skaber vi præcis den webshop, du ønsker.

Derfor finder du os i øvrigt også på listen over erfarne samarbejdspartnere på nopcommerce.com – listen af udbydere, som står klar til at hjælpe med din kommende e-løsning.

Få en erfaren samarbejdspartner

Vores portefølje inkluderer flere løsninger, som er baseret på nopCommerce. Vi har udviklet både til offentlige, forsyninger og privat erhverv.

For eksempel har vi lavet Julehjælpen.dks donationssystem, Julle. Løsningen resulterede i bedre brugeroplevelser for ansøgere og donorer, mens det hjalp Julehjælpen.dk med at frigive ressourcer til at kunne hjælpe endnu flere ansøgere.

Eksempler på muligheder med nopCommerce

  • Gør det let at sende dine varer afsted. Integrer med forsendelsestjenester i webshoppen.
  • Få nemt overblik i din produktionsvirksomhed. Se status på lagerbeholdning, produktion, omkostninger og indtægter i et samlet program. Sæt eCommerce-løsningen ind mellem dit lagerstyrings-, ERP- og økonomisystem.
  • Byd nye borgere velkommen til lokalsamfundet med en selvvalgt oplevelsespakke til byen. Skab en webshop med produkter, der betales med point, såsom Velkomstshoppen. Her får nye indflyttere point til at købe oplevelser for blandt bestemte virksomheder i byen og dermed dem mulighed for hurtigere integration i miljøet. Altså, byg en webshop til oplevelser uden valuta-gennemstrøm.
  • Giv den kommende mor en mulighed for at skabe en helt speciel bamse til vidunderet. Lav en online butik, som gør det muligt for kunden at sammensætte produktet, præcis som vedkommende ønsker (byg produktet ud fra enkeltdele).

Vi hjælper med vejen mod målet

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak med os, hvis du ønsker sparring på din ide med eCommerce. Vi hjælper også gerne med andre spørgsmål, som “hvad koster en skræddersyet webshop?” eller “hvilken servicehosting er fordelagtig her?”

Hos Axla har vi et kommercielt mindset og forstår virksomheder – derfor giver vi input til den samlede del. I dit løsningsforslag bliver der dermed taget højde for universet, som løsningen skal fungere i. På den måde får du et forslag, der giver mening i din situation.

Vi hjælper med vejen mod målet og snakken foregår altid i øjenhøjde. Du behøver altså ikke vide, hvordan projektet kommer i mål. Hvis du ved, hvad du vil have, så hjælper vi dig med, hvordan det skal gøres.

Læs også om den digitale velkomstshop til kommuner

Kontakt os om nopCommerce

Kontakt os om nopCommerce

Du kan også fange os via e-mailadressen kontakt@axla.dk eller telefonnummeret 71 99 88 68. Eller udfyld nedenstående felter – så kontakter vi dig.