App Udvikling

Apps der skaber værdi

App udvikling handler om at lave en app der er programmeret til at udføre bestemte funktioner i en bestemt rækkefølge.

Det betyder at en app er rigtigt god til at sikre, at brugerne bliver taget gennem et flow som er udviklet til at være intuitivt. Og som samtidig sikrer at de data der er nødvendige, bliver samlet ind på en måde, så det letter processen for både bruger og modtager.

Et udvalg af virksomheder vi har hjulpet med app udvikling:

Region syddanmark sygehus lillebælt logo (Grå)
NCC
Fyns Kranudstyr logo (Grå)
Nethire logo (Grå)
Saferoad logo (Grå)
Avidenz logo (Grå)
rsp system logo (Grå)
Tunstall Logo (Grå)
Ejner hessel logo (Grå)
Starmark logo (Grå)
Fleggaard logo (Grå)
Calle grænsehandel logo (Grå)
P. Christensen
Scangrip

En app er et digitalt værktøj der skaber en fordel

Hos Axla skal app udvikling kunne gavne vores kunder. Det skal skabe værdi, enten eksternt eller internt i virksomheden. Men vi gør det selvfølgelig også fordi det er sjovt og fordi vi er gode til det.

Med en app kan du opnå forretningsmæssige fordele, da du gør dig tilgængelig via et medie, som kunden altid har i lommen. Har du brug for en snak omkring, hvor din virksomhed kan styrke sin position gennem app udvikling, web-, system- så tager vi gerne et uforpligtende møde.

Det kan du læse mere om her

NetHire fik udviklet en app, der giver mulighed for at booke og leje værktøj via appen. Således har NetHire-appen åbnet en ekstra kanal til at skabe forretning og samtidig har den gjort det nemt for kunden, at få ting gjort, mens man står med opgaven.

App udvikling skal skabe værdi

En app skal være forbundet med en nytteværdi.

Vi kan booke billetter til fly, hoteller eller koncerter. Vi kan tracke skridt, kilometer eller kalorier. Vi kan tjekke vejrudsigten eller vi kan foretage bestilling af varer eller ydelser. Fælles for det hele er, at det skal gøre en forskel for os – Det skal skabe værdi.

Optimering af forretningsgange

App udvikling vil kunne hjælpe dig til at effektivisere din virksomheds interne arbejdsgange. Det der kræver tilbagevendende manuelt arbejde at udføre. Eksempelvis ved at indsamle data eller ved håndtering af forskellige typer af dokumenter eller data.

Mange apps er udviklet til internt brug, hvor virksomheden oftest tager udgangspunkt i en aktuel proces eller udfordring. Gennem app udvikling kan man opsætte styrede og nogle gange også automatiserede flows, som både styrker de interne forretningsgange og som sikrer kvaliteten af data.

For SAFEROAD udviklede vi en app der forenkler ordreprocessen for deres kunder, samtidig med at den hjælper de interne forretningsgange.
SAFEROADS kunder har dermed et nemt værktøj med sig på farten. Et værktøj der samtidig sikrer datakvaliteten og som letter processen og dermed letter dagligdagen hos SAFEROAD.

Call Now ButtonRing til os