App udvikling der skaber værdi

App-udvikling handler om at skabe et stykke software/program, som er programmeret til at udføre en/bestemte funktioner. For mange relateres ordet App til et ’program’ eller spil på smartphone eller tablet. Men du åbner også en app, når du bruger f.eks. Word eller Outlook mm.

Hos os som forbrugere/end-user er en app ofte forbundet med en nytteværdi. Vi kan booke billetter til fly, hoteller eller koncerter, vi kan tracke antallet af skridt, kilometer eller kalorier vi har forbrændt eller tjekke vejrudsigten for de næste par timer.

App-udvikling hos Axla betyder, at det skal skabe værdi for din virksomheds forretning, og ikke ’bare være en gimmick’.

Virksomheder vi har hjulpet med app-udvikling:

 
nethire

App-udvikling, et digitalt værktøj til effektivisering

Hos Axla udvikler vi ikke (kun) apps fordi vi er gode til det, eller fordi er sjovt. Vi udvikler apps for vores kunder, fordi det skal gavne deres virksomheder og deres hverdag.

Med en app kan du opleve at opnå forretningsmæssige fordele over for dine kunder, da du gør dig tilgængelig på en kanal/et medie, som benytter flere gange daglig.

NetHire fik udviklet deres app der giver deres kunder mulighed for let og enkelt at kunne booke/leje værktøj via NetHire app’en. Således har NetHire en app som et digitalt værktøj der skaber værdi for deres kunder. Du kan læse hele NetHire casen her.

axla-odense-software
axla-odense

Optimering af forretningsgange

App-udvikling vil også kunne hjælpe dig til at effektivisere din virksomheds interne arbejdsgange som kræver tilbagevendende manuelt arbejde at udføre. Eksempelvis ved at indsamle data eller håndtering af forskellige typer af dokumenter eller data.

Mange apps er udviklet til intern brug, hvor virksomheden oftest tager udgangspunkt i en aktuel proces eller udfordring. Gennem app-udviklingen kan man opsætte styrede og automatiserede flows, som både styrker de interne forretningsgange og kvaliteten af data.

Vores udviklede app til Saferoad er et godt eksempel på en app der optimerer de interne forretningsgange. Nu har virksomhedens ansatte et nemt og effektivt værktøj med sig på farten, som gør dagligdagen nemmere og samtidig sikre datakvaliteten i virksomheden.