Appudvikling der skaber værdi

Appudvikling handler om at skabe et stykke software/program, som er programmeret til at udføre en/bestemte funktioner. For mange relateres ordet App til et ’program’ eller spil på smartphone eller tablet. Men du åbner også en app, når du bruger f.eks. Word eller Outlook mm.

Hos os som forbrugere/end-user er en app ofte forbundet med en nytteværdi. Vi kan booke billetter til fly, hoteller eller koncerter, vi kan tracke antallet af skridt, kilometer eller kalorier vi har forbrændt eller tjekke vejrudsigten for de næste par timer.

Appudvikling hos Axla betyder, at det skal skabe værdi for din virksomheds forretning, og ikke ’bare være en gimmick’.

Appudvikling, et digitalt værktøj til effektivisering

Hos Axla udvikler vi ikke (kun) apps fordi vi er gode til det, eller fordi det er sjovt. Vi udvikler apps for vores kunder, fordi det skal gavne deres virksomheder og deres hverdag.

Med en app kan du opleve at opnå forretningsmæssige fordele over for dine kunder, da du gør dig tilgængelig på en kanal/et medie, som det benytter flere gange daglig.

NetHire fik udviklet deres app, der giver deres kunder mulighed for let og enkelt at kunne booke/leje værktøj via NetHire appen. Således har NetHire en app som et digitalt værktøj der skaber værdi for deres kunder.

Virksomheder vi har hjulpet med app-udvikling:

 
nethire

Optimering af forretningsgange

Appudvikling vil også kunne hjælpe dig til at effektivisere de af dine virksomheds interne arbejdsgange, der kræver tilbagevendende manuelt arbejde at udføre. Eksempelvis ved at indsamle data eller håndtering af forskellige typer af dokumenter eller data.

Mange apps er udviklet til internt brug, hvor virksomheden oftest tager udgangspunkt i en aktuel proces eller udfordring. Gennem appudviklingen kan man opsætte styrede og automatiserede flows, som både styrker de interne forretningsgange og kvaliteten af data.

For SAFEROAD udviklede vi en app der optimerer både de interne forretningsgange, samtidig med at at den optimerer arbejdsgangene for SAFEROADS kunder. SAFEROADS kunder har nu et nemt og effektivt værktøj med sig på farten. Et værktøj der samtidig letter dagligdagen hos SAFEROAD og sikrer datakvaliteten.