Appudvikling skal skabe værdi

Appudvikling handler om at udvikle software der er programmeret til at udføre bestemte funktioner. Mange relaterer ordet app til et ’program’ eller et spil på en smartphone eller en tablet. Men du åbner også en app, når du f.eks. bruger Word eller Outlook, eller hvis du benytter en webløsning – en såkaldt webapp.

Hos os som brugere skal en app være forbundet med en nytteværdi. Vi kan booke billetter til fly, hoteller eller koncerter, vi kan tracke skridt, kilometer eller kalorier, vi kan tjekke vejrudsigten eller vi kan foretage bestilling af varer eller ydelser. Fælles for det hele er at det skal gøre en forskel for os – Det skal skabe værdi.

Appudvikling er et digitalt værktøj til effektivisering

Hos Axla udvikler vi apps fordi vi er gode til det og fordi det er sjovt. Men vi udvikler selvfølgelig primært apps for vores kunder, fordi det skal gavne deres virksomheder. Det skal skabe værdi.

Med en app kan du opleve at opnå forretningsmæssige fordele, da du gør dig tilgængelig via et medie, som kunden altid har i lommen.

NetHire fik udviklet en app, der giver deres kunder mulighed for at booke og leje værktøj via NetHire appen. Således har NetHire nu en app, der har åbnet en ekstra kanal til at skabe forretning og som samtidig har gjort det nemt og hurtigt for kunden, at få ting gjort mens man står med opgaven.

Virksomheder vi har hjulpet med app-udvikling:

 
nethire

Optimering af forretningsgange

Appudvikling vil kunne også kunne hjælpe dig til at effektivisere din virksomheds interne arbejdsgange. Det der kræver tilbagevendende manuelt arbejde at udføre. Eksempelvis ved at indsamle data eller ved håndtering af forskellige typer af dokumenter eller data.

Mange apps er udviklet til internt brug, hvor virksomheden oftest tager udgangspunkt i en aktuel proces eller udfordring. Gennem appudviklingen kan man opsætte styrede og nogle gange også automatiserede flows, som både styrker de interne forretningsgange og som samtidig sikrer kvaliteten af data.

For SAFEROAD udviklede vi en app der optimerer arbejdsgangene for SAFEROADS kunder, samtidig med at de hjælper de interne forretningsgange. SAFEROADS kunder har dermed et nemt og effektivt værktøj med sig på farten. Et værktøj der samtidig letter dagligdagen hos SAFEROAD og sikrer datakvaliteten.