Axla logo
Professionel app udvikling:

Lad os gøre din app-idé til virkelighed

Er du på udkig efter et erfarent udviklingshus, der skal stå for din app udvikling, er du kommet til det rette sted.

App udvikling

Hos Axla har vores dygtige udviklere været engageret i app udvikling helt siden begyndelsen af smartphone-æraen. Vi besidder dybdegående viden om, hvordan apps konstrueres, så de er robuste, fungerer fejlfrit, både på iOS- og Android-platforme, og kan imødekomme ethvert behov og ønske.

Apps rummer et enormt potentiale i vores dagligdag. Vi oplever det, når vi tjekker vejrudsigten, holder os opdaterede på sociale medier som Facebook eller overvåger aktiemarkedet i løbet af dagen. Apps er en bekvem måde at imødekomme forskellige behov i en travl hverdag.

Du kan derfor have flere gode grunde til at investere i app. Det kan være, at du har en idé til et unikt produkt, som endnu ikke er blevet udviklet. Det kan være, du står over for en anden udfordring, der kræver en app-løsning. Uanset, hvad din motivation er, er vi her for at hjælpe dig med app udvikling til din virksomhed.

Kvalitet i dit projekt

Et alsidigt kendskab til apps

Vores udviklere har en omfattende erfaring inden for app udvikling i forskellige sektorer, herunder produktion, logistik, salg, leje, uddannelse, sundhed, wellness, underholdning og ved styring af hardware.

Dette betyder, at din app-løsning baseres på en bred vifte af erfaringer fra forskellige brancher og de unikke behov, de repræsenterer. Du kan for eksempel udforske vores case om appen “Med Rumle i MR”, som anvendes af Kolding Sygehus i røntgenafdelingen. Dette er blot et eksempel på vores alsidige tilgang til app udvikling, der hjælper med at imødekomme specifikke krav inden for enhver sektor.

Den rette platform hjælper dig

For at sikre, at din app bliver et førsteklasses produkt, er det ofte afgørende at udvikle den som en native app. Dette sikrer en løsning, hvor udseendet og brugeroplevelsen matcher platformen fuldstændigt, hvilket resulterer i en mere responsiv og hurtigere app sammenlignet med app udvikling ved brug af cross-platform-værktøjer.

Du kan få en dybere indsigt i forskellene mellem native og cross-platform-app udvikling ved at læse vores informative artikel om emnet.

Brugervenligt design, der er skabt af erfarne app-udviklere

Med vores omfattende erfaring inden for app udvikling siden teknologiens begyndelse, har vi den nødvendige ekspertise til at skabe et førsteklasses produkt.

Du får en løsning med et intuitivt og flot design, der ikke kun afspejler din virksomhedsidentitet, men også fungerer optimalt. Fra start til slut håndterer vi din udviklingsproces for at sikre, at resultatet lever op til de højeste standarder inden for kvalitet og brugervenlighed.

App udvikling, der giver mening

Værdi, sikkerhed og fleksibilitet

Skab værdi med app udvikling hos Axla

Ved Axla stræber vi altid efter at generere værdi for dig, som vores kunde. Derfor tilbyder vi omfattende rådgivning for at sikre en optimal proces med app udvikling, og som følge heraf – den mest værdiskabende app.

Dette indebærer blandt andet, at vi aktivt vurderer eksisterende tredjepartsredskaber, der potentielt kan integreres i din app for at spare tid og unødvendige omkostninger. Vores indgående kendskab til markedet betyder, at du trygt kan overlade app udviklingen til os og stole på, at vi træffer de rette beslutninger.

Vores app udvikling kan også åbne op for forretningsmæssige muligheder, der kan øge din omsætning og udnytte din virksomheds potentiale på nye måder. Læs casen om, hvordan målrettet app udvikling har tilført værdi til virksomheder, som Saferoad og Nethire.

GDPR

GDPR og håndtering af persondata i forbindelse med app udvikling er et gennemgående tema, som vi løbende tager os af. Vi sørger for at overholde alle regler og krav, vedrørende behandling og opbevaring af persondata i din app-basseret løsning for at sikre, at de nødvendige retningslinjer overholdes, se vores ISAE 3000-erklæring herpå.

Lad Axla hjælpe dig med at skabe en app, der ikke kun er værdifuld, men også sikker og i overensstemmelse med lovgivningen.

Få et fleksibelt forløb hos os

Vores tilbud inkluderer en fleksibel proces med app udvikling, der gør det muligt at lave ændringer i konceptet og ønskerne undervejs. Uanset, hvordan rammerne ændrer sig, sikrer vores ekspertise, at ethvert udviklingsprojekt når sikkert i mål hos os.

Din app skal passe ind i din forretning

Vi skræddersyer løsninger, der passer ind i din virksomhed. Se, hvilke opgaver med app udvikling, som vi har løst i disse cases:

Reptile Scan

The ultimate reptile tracking software

Med Rumle i MR

App udvikling til sundhedssektoren

Dansk Bilbrancheråd

Fra workshop til release af skræddersyet app

Læs også om webudvikling

Ønsker du at blive kontaktet om app udvikling?

Ønsker du at blive kontaktet om app udvikling?

Udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, og vi kontakter dig for en nærmere snak om opgaven.