Axla logo
App udvikling

Få hjælp til udvikling af app på et professionelt grundlag

Er du på udkig efter et udviklingshus, der kan stå for din skræddersyede app udvikling, er du kommet til det rette sted.

Hos Axla har vi udviklere, som har haft fingrene i app udvikling siden begyndelsen af smartphone apps. Vi ved, hvordan apps bygges op, så de bliver robuste, fungerer godt i både iOS og Android og opfylder ethvert behov og ønske.

Der er et stort potentiale med apps. Vi kender det fra, når vejrudsigten skal tjekkes, når vi skal være up to date med facebookopdateringer og når vi tjekker aktier i løbet af dagen. Appen tilgodeser snildt mange behov i en travl hverdag. Mobilen kan nemt tages op af lommen, og så er vi i gang. Derfor kan der være mange grunde til, at du vil investere i app udvikling. Du kan have en god ide til et unikt produkt, som ingen andre har udviklet før. Og du kan stå med et behov for at få løst en typisk problemstilling. Ligegyldigt, hvad dit udgangspunkt er, kan vi hjælpe dig videre med app udvikling til din virksomhed.

Sådan sikrer vi kvalitet under app udvikling

Erfaringer

Vores udviklere har blandt andet stået bag app udvikling inden for produktion, logistik, salg, leje, uddannelse, sundhed, wellness, underholdning og styring af hardware. Din løsning baseres dermed på erfaringer fra forskellige brancher og tilhørende behov. Læs for eksempel casen om appen Med Rumle i MR, som Kolding Sygehus bruger i røntgenafdelingen.

Native app

For at din app, i vores øjne, betegnes som et kvalitetsprodukt, skal den i mange tilfælde bygges som en native app. Herved får du en løsning, hvor look og feel matcher 100% til platformen. Og så bliver den mere responsiv og hurtigere, end hvis der tale om app udvikling i cross platform-værktøjer. Læs eventuelt om forskellene mellem native og cross platform.

Intuitivt design

På baggrund af vores erfaringer med app udvikling siden teknologiens spæde start, har vi en solid ballast til at skabe et produkt af høj kvalitet. I alt får du en løsning med et flot intuitivt design, som matcher din virksomhedsidentitet og fungerer på bedste vis. Vi tager hånd om din app udvikling fra start til slut.

App udvikling skal medføre værdi

Hos Axla arbejder vi for at skabe værdi for dig

Derfor rådgiver vi dig også, så du får et optimalt forløb med app udvikling, og, i sidste ende, den mest optimale app.

Det betyder blandt andet, at hvis vi kan se, at der findes veletablerede tredjepartsværktøjer, der er bygget på forhånd, og som med fordel kan anvendes, så gør vi det. Herved sparer du tid og skal ikke bruge unødige omkostninger på noget, der allerede fungerer. Vi har et stort indblik i, hvad der findes på markedet, så du kan trygt lade os stå for din app udvikling.

Du kan desuden opnå forretningsmæssige fordele med en app. Det vil sige, at din virksomhed kan udnytte sit potentiale på nye måder og herved, eksempelvis, øge omsætning. Læs for eksempel, hvordan målrettet app udvikling har medført Saferoad og Nethire værdi.

GDPR og databehandling i forbindelse med app udvikling

Vi tager højde for regler og krav om behandling og opbevaring af persondataoplysninger, når vi står bag app udvikling. Din kommende løsning vil af den årsag tilgodese rammerne herindenfor.

Vi tilbyder et fleksibelt udviklingsforløb

Det gør, at der naturligvis kan ændres i koncept og ønsker undervejs. Hos os når ethvert projekt med app udvikling sikkert i mål, selvom rammerne ændres under processen.

Din løsning skal passe til din virksomhed

Hos Axla får du it-løsninger, som matcher din forretning. Du kan se eksempler på, hvilke opgaver vi har løst i disse cases med app udvikling:

Med Rumle i MR

App udvikling til sundhedssektoren

Dansk Bilbrancheråd

Fra workshop til release af skræddersyet app

Reptile Scan

The ultimate reptile tracking software

Læs også om webudvikling

Har du brug for rådgivning med app udvikling?

Har du brug for rådgivning med app udvikling?

Vi står til rådighed for at svare på spørgsmål og rådgive dig, så du sikres en skræddersyet og gennemtænkt løsning. Udfyld gerne kontaktformularen nedenfor. Vi kontakter dig derefter hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om app udvikling ud fra din situation.