Axla logo
Rådgivning

Vores rådgivning giver dig klarsyn

Få nye vinkler på, hvordan du kan skabe vækst og øge arbejdsglæden i din virksomhed.

Du får professionel rådgivning om digitalisering, hvor vi sammen ser på, hvilke manuelle/digitale processer der kan forbedres, så de opfylder nye krav og behov.

Den tid og arbejdskraft, I som virksomhed typisk vinder med et skræddersyet digitalt system, er fordelagtig at bruge på at øge konkurrencekraft, højne arbejdsglæden eller sikre, at I kan komme videre med andre mål.

Lad dig eventuelt inspirere af følgende scenarier for, hvordan din virksomhed kan optimere processer via digitale løsninger.

Inspiration og muligheder

Reducering af ressourcebehov

Automatiser ensidigt gentaget arbejde og vind ekstra ressourcer. For eksempel kan du reducere arbejdsprocesserne for en opgave i din virksomhed, så du og dine ansatte kun skal håndtere den en gang frem for ti. På den måde sparer I tid. Tid, som I kan bruge på opgaver, der i stedet øger glæden ved arbejdet. Julehjælpen.dks nye donationssystem er et glimrende eksempel på, hvordan man kan reducere det ressourcebehov (tid og energi), som ligger i at godkende ansøgere.

Digitalt overblik

Skab overblik over processen i en opgave, så alle medarbejdere kan følge med i udviklingen. Her kan enhver nemt se, hvis der skal sættes ind på noget, så kunden får det ønskede produkt til tiden. Og det det kan være nemt at tage over, hvis den ansvarlige medarbejder er syg. Nethire bruger deres digitale overblik til materialestyring. Med overblikket er det nemt at finde og administrere en stor mængde udstyr.

Nye forretningsområder

Gå hele vejen med dine ideer om nye forretningsområder, der kan skabe andre indtægtskilder. Dette er relevant, hvis du for eksempel ser potentiale i at udvikle en forretning inden for nye tendenser og muligheder i samfundet. Det handler om at gå forrest og satse på noget, som vi endnu ikke har set. Ebay, Paypal og Spotify er (velkendte) eksempler på, hvad det kan føre til.

Se nye veje med digitalisering

Uanset, hvad dine ambitioner er, så kan en rådgivning hos Axla give dig nye vinkler på sund it-udvikling. Med relevant erfaring og viden inden for softwareudvikling hjælper vi dig uden om faldgruber og direkte videre mod en løsning.

Vi står klar til at implementere løsningen for dig, men du kan altid gå videre til et andet udviklingshus efter, du har fået vores råd med på vejen. Du får nemlig uvildig rådgivning af os. Det betyder, at vi tager hensyn til, at din løsning kan varetages af alle professionelle udviklere, der besidder relevante kompetencer til netop din opgave.

Baggrund for din professionelle rådgivning

Direktør og partner i Axla, René Holdgaard Wilhardt, hjælper dig videre med udgangspunkt i et udviklingsorienteret grundlag. Han har både erfaring som software-udvikler og inden for agile projekter. Via en praksisnær indsigt i at skabe software og en forståelse for at føre projekter i mål ud fra en forretningsorienteret tilgang, får du en unik rådgivning mod det endelige mål.

Hvis opgaven kræver det, medbringer han en udvikler, der til dagligt arbejder med det område, som du har brug for indsigt i. Sammen skaber de forslag til løsninger, som giver mening i forhold til den tid, vi lever i, mens de også ser fremad. Derved får du løsningsforslag, der kan bruges nu og på lang sigt. Inden mødet, vil René spørge ind til dit projekt, så han kan tage den udvikler med, der matcher dit udgangspunkt bedst.

Få en snak om dine digitale muligheder

Sæt 2 timer af til en kop kaffe og en snak i øjenhøjde, hvor vi taler om dine muligheder. Det giver inspiration og viden til at udvikle din virksomhed.

Sammen ser vi på skræddersyede digitale løsninger. Det gør vi, fordi du på den måde får et produkt, der præcis matcher dit behov. Men vi ser også på, om dine behov kan klares af software, der allerede er på markedet. Uanset dit startpunkt, går du herfra med en klarhed om, hvilke veje du kan gå for at komme i mål.

 

Workshop om it-løsning

Læs også om digitalisering

Sådan har andre virksomheder brugt vores rådgivning

Der kan være mange årsager til, hvorfor virksomheder booker en rådgivning hos os. Det kan være en idérig entreprenør, der vil vide mere om, hvordan hans ide kan føres ud i livet. Det kan være en veletableret virksomhed, der har brug for vores kompetencer til en speciel opgave. Og det kan være noget helt tredje. Se eventuelt, hvad følgende virksomheder har fået ud af en rådgivning hos os:

Nethire

Systemudvikling til Danmarks største delesky for materiel

Workshop med Dansk Bilbrancheråd

Professionel hjælp til konkretisering af it-løsning

Flemming Nielsen A/S

Fra udfordring til flere løsningsforslag

Vil du booke en rådgivning eller har du spørgsmål?

Vil du booke en rådgivning eller har du spørgsmål?

Uanset, hvad dit formål er, så får du under en rådgivning vores bud på nye digitale veje, der er gode for dig og din økonomi. Kontakt René, hvis du vil booke en rådgivning eller har spørgsmål hertil.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.