Kundeindblik

11.000 downloads fra start

Favrskov Forsyning har stor succes med AffaldOnline app

  • Forsyningsløsning
  • Skræddersyet app
  • Android
  • iOS

27.06.2023

Vanessa Munk

Favrskov Forsyning er kommet rigtig godt fra start med den nye AffaldOnline app, der kan findes under navnet “Affald Favrskov”. På godt en måned har 11.000 borgere i kommunen installeret appen på telefonen og er nu klar til en lettere affaldshåndtering.

Den store succes mener Jonas Roland Pedersen, projektleder i Favrskov Forsyning, især skyldes oplysning og timingen. “Da vi ruller beholdere ud, fik borgerne blandt andet noget trykt materiale med præsentation af appen. Herudover har vi kørt annoncering på Facebook og i den lokale avis – både trykt og digitalt. Og så har vi fortalt om den både i kundeservice, når borgere har henvendt sig med en anden dagsorden og ved arrangementer, hvor der har været borgere til stede. Det har også været aktuelt for borgerne at tilmelde sig tømmevarslinger på den nye ordning, og det er nemt at gøre i appen – derfor har det været superaktuelt at bruge appen”, fortæller Jonas Roland Pedersen.

Selvom appen således er ny i kommunen, kan den store tilslutning også ses på de positive kommentarer, som Favrskov Forsyning allerede har fået fra borgerne. “De fortæller blandt andet, at det er dejligt, at man har det fulde overblik over sine affaldsløsninger og muligheder for at komme af med sit affald, og at man nemt og hurtigt kan se, hvornår man skal have tømt beholder. Vi har fået flere henvendelser via appen, når beholderen ikke har været tømt til tiden, så vi kan se appens funktion ”Min sager” bliver brugt flittigt. Vi har ligeledes fået positiv feedback på sorteringsguiden, hvor meldingen lyder, at det er dejligt nemt at slå forskellige affaldstyper op og finde hjælp til den rette sortering”, afslutter Jonas Roland Pedersen.

Vil du læse mere om AffaldOnline app? Tryk på dette link.

Har du læst disse forsyningsnyheder?

Vi har udvalgt nogle specifikke links til dig, som måske kunne have interesse:

04.05.2023

BilTrol er klar med rutevisning

Se aktuel status på dagens ruter i AffaldOnline

19.04.2023

Integration til Serviceplatformen

Få det samme login til AffaldOnline og jeres andre systemer

20.11.2020

Pr. 1. januar 2021 har Axla ApS og SeerupIT ApS slået kræfterne sammen

Både SeerupIT ApS’ og vores systemer og løsninger fortsætter teknisk og driftsmæssigt, som hidtil