Nyhed

Pr. 1. januar 2021 har Axla ApS og SeerupIT ApS slået kræfterne sammen

Både SeerupIT ApS’ og vores systemer og løsninger fortsætter teknisk og driftsmæssigt, som hidtil

  • SeerupIT ApS
  • Axla ApS
  • Forsyning
  • Samarbejde
  • Softwareudvikling

20.11.2020

René Holdgaard Wilhardt

SeerupIT ApS er i gang på 14. år og leverer IT-løsninger til kommuner, affaldsselskaber og forsyningsselskaber i hele Danmark. De arbejder med både webløsninger, apps, integrationer og opslag i blandt andet CVR-registeret, SKAT (Motorregisteret på nummerplader), OIS (ejendomsdata) og DAWA (Danmarks Adressers Web API). Herudover er SeerupIT en konsulentforretning med stor viden om drift- og afregningssystemer, særligt inden for vand, spildevand, varme og affald.

Udvidelsen af Axla ApS betyder flere muligheder og nye unikke kræfter for både eksisterende og fremtidige kunder. Både SeerupIT ApS’ og vores systemer og løsninger fortsætter teknisk og driftsmæssigt, som hidtil. De fælles kræfter konsolideres under navnet Axla ApS således, at tilbud, fakturaer, kontrakter og drift af løsninger formelt håndteres af Axla ApS, der fortsat vil have til huse på Munkehatten 28, 5220 Odense. Organisationsopbygningen hos os forbliver også den samme.

Det nye er, at vi får stærke kræfter i form af Jan Seerup, som får en væsentlig rolle som forretningsudvikler og konsulent for de løsninger, som kommer fra SeerupIT ApS. Med sig har han 2 udviklere, Keld og Steffen, der har dybdegående domænekendskab til de løsninger, som er udviklet i SeerupIT ApS. Vi er altså blevet flere til at udvikle, vedligeholde og drifte digitale løsninger – og nu får vi tilført ekspertise inden for forsyning, affald, samt drift- og afregningssystemer.

Vi ser en mulighed for nu at kunne tilbyde endnu mere. Vores kerneforretning er fortsat softwareudvikling og at levere udviklingskompetencer inden for web, app, softwareudvikling og eCommerce. Vi ser, at vi med vores agile tilgang i det nye samarbejde, vil kunne løfte løsninger til, også at være under vores ansvar, som vores kunder dermed har adgang til og som vi kan drifte, vedligeholde og videreudvikle på.

“SeerupIT ser rigtig mange synergier i samarbejdet med Axla ApS. Udover det åbenlyse, at vi samlet kan nøjes med én administrativ enhed, så bliver det dejligt at blive flere. Vi kan med samarbejdet skalere på nuværende løsninger, og i den forbindelse tilbyde resten af markedet vores løsninger, nu hvor vi har ressourcerne til det, både administrativt og udviklingsmæssigt. Samarbejdet bliver etableret ved en smidig sammenlægning, hvor vi sikrer at al drift og kontakt til os fortsætter som hidtil. Vi glæder os enormt meget til fremtiden sammen med Axla ApS,” siger Jan Seerup.

Vi er naturligvis til rådighed for jeres interesse og eventuelle spørgsmål. Kontakt os:

René Holdgaard Wilhardt +45 31 33 84 60, rene@axla.dk
Jan Seerup +45 24 62 32 15, jan@seerupit.dk

Nyheder og blogindlæg

Se tidligere udgivede nyheder, som relaterer til forsyningsløsningen AffaldOnline og få viden om at føre tilsyn med databehandlere.

07.04.2022

AffaldOnline app

Nem kommunikation med borgere/kunder

07.04.2022

Nyt design i borgerrettet del af AffaldOnline

Design, der skaber genkendelighed hos borgeren/kunden

24.11.2021

Har du husket at føre tilsyn med dine databehandlere?

Som dataansvarlig har du et ansvar for, at sikkerheden omkring personoplysningerne er på plads.