Axla logo
Integration af tofaktor-login

Styrk sikkerheden omkring din virksomheds data

Når du vælger en TOTP-baseret løsning, risikerer du ikke, at din kode bliver sendt som en sms og opsnappet af de forkerte personer.

Vi har allerede glæde af tofaktor-adgangen ved mange systemer, såsom LinkedIn, Facebook og de forskellige Microsoftkonti.

Det er en god løsning, fordi der skal bruges en nygenereret kode for at komme ind i systemet til dine data. Får en uvedkommende adgang til dit brugernavn og din tilhørende kode, kan de altså ikke logge ind uden den ekstra genererede “nøgle”.

Derfor er det også en rigtig god ide at integrere tofaktor-login i dit skræddersyede system. Hos Axla har vi viden til at hjælpe dig med denne løsning.

Derfor skal du have tofaktor-login på din skræddersyede administrationsside

Cybertruslen er stor

Det er nødvendigt at se på, hvordan du skaber mere sikkerhed omkring virksomhedens data i en tid, hvor cybertruslen er stor. En vinkel, der typisk bliver overset, er på administrationssiden. Det er det sted, hvor du og dine kollegaer tilgår jeres data.

Hvis uvedkommende får fat på en af jeres brugernavne og adgangskoder, har de uheldigvis direkte adgang til virksomhedens data. Derfor kan du med fordel sætte ind med tofaktor-login her, så dine data er bedst muligt beskyttet, selvom brugernavn og kode ender i de forkerte hænder.

Time-based-one-time-password giver sikkerhed og ingen meromkostninger

Der findes to slags nøglegenerator. Dem der er afhængig af signal og dem som fungerer uden. Du kan med fordel vælge dem, som hverken kræver telefon- eller internetforbindelse (de såkaldte Time-based-one-time-password – TOTP) til at ligge på din telefon. Eksempler herpå er Microsoft Authenticator og Google Authenticator

Når du vælger en TOTP-baseret løsning, risikerer du ikke, at din kode bliver sendt som en sms og opsnappet af de forkerte personer. Herudover kommer du uden om, at koden ender hos en anden modtager, fordi der er fejl på telefonforbindelsen eller fordi, at nogen uheldigvis har fået adgang hertil.

Hos Axla sørger vi for, at dit tofaktor-login er baseret på en app, der er uafhængig af internettet og telefonforbindelse. Udover den øgede sikkerhed er der heller ingen merudgifter forbundet hertil, som der kan være fremsendelse af SMS.

Hvad koster integration af tofaktor-login?

Prisen afhænger af den konkrete opgave. Kontakt os via telefonnummeret, emailadressen eller kontaktformularen, du finder nedenunder.

Har du spørgsmål om tofaktor-login?

Har du spørgsmål om tofaktor-login?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om leveringstid eller andet i forbindelse med integration af tofaktor-login. Du kan udfylde kontaktformularen eller fange os via nedenstående e-mailadresse eller telefonnummer.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.