Axla logo
Digitalisering

Optimer din virksomhed med professionel digitalisering

Vil du sætte turbo på processer i din virksomhed? Og vil du opnå en mere effektiv hverdag?

I så fald bør du overveje digitalisering.

Med digitalisering kan du opnå mange ting. Men uanset, hvad formålet er, har det en ting til fælles – at gøre virksomheden i stand til at understøtte de mål, du har for din virksomhed.

Axla kan hjælpe med at digitalisere dine processer, så du kan optimere din virksomhed og koncentrere dig om kerneforretningen.

Digitalisering er elektronisk behandling af en manuel proces. Det betyder, at du går fra en mindre effektiv til en mere effektiv løsning.

Du han på siden læse eksempler på manuelle processer og løsninger hvor Axla har hjulpet sine kunder med digitalisering.

Hvad er digitalisering?

Logistik

Contrans transporterer containere rundt i flere lande med sin flåde af lastbiler. Et regneark er ikke tilstrækkeligt til administrationen af denne logistiske udfordring. Derfor har de fået bygget et system til at holde styr på det hele. Det danner et hurtigt og komplet overblik, som ellers er svær at opnå i så stor en organisation.

Køresedler

Axla har udviklet en prøvekørselsapp for P. Christensen, der erstatter den fysiske køreseddel med en elektronisk. På den måde er det hurtigere at udfylde køresedlen, og kunden oprettes nemt i systemet ved at scanne sundhedskortet. Samtidig giver det P. Christensens sælgere et nyt værktøj til at holde styr på den opfølgende salgsprocess.

Fotodokumentation

Det kan være en fordel at håndtere en sag, mens man er ude i marken, i stedet for at vente til, man er tilbage på kontoret. Axla har udviklet en app til Saferoad, som er en digitalisering af netop det. Når et vejskilt skal skiftes, kan bestillingen gennemføres på stedet, med fotodokumentation, GPS lokation og detaljer om montering mm.

Udlejningsoverblik

Frem for at ordne værktøjsudlejning i den lokale butik med papirarbejde, har NetHire fået lavet et system, der gør det muligt at leje udstyr på tværs af hele landet. Samtidig holdes der styr på bookinger, lagerstyring, fakturering, rabatter, service, transport og meget mere.

Skræddersyet digitale løsninger med vægt på sikkerhed

Få kvalitet i din digitaliseringsopgave

Axla består af højt dedikerede udviklere med flere års erfaring inden for digitalisering. Derfor leverer vi robuste løsninger til dig, som er bundet op på et solidt kendskab til software. Alle løsninger baseres på moderne og fremtidssikret teknologi. Det sikrer dig en løsning af højeste kaliber, når du får løst en opgave med digitalisering hos os.

Føl dig sikker, når det gælder GDPR og databehandling i din virksomhed

Du skal kunne føle dig tryg ved, at din virksomhed kan overholde lovmæssige krav i forbindelse med din digitale omstilling. Vi tager højde for EU’s persondataforordning, når vi står for din digitalisering, så I kan imødekomme gældende regler og krav.

Bliv klogere på dine muligheder med digitalisering

Hos Axla leverer vi skræddersyede løsninger. Vi bygger et system, der passer ind i din situation. Det gør vi, fordi du derved får det optimale ud af din digitalisering. Den matcher dit eksakte behov og udfordring.

Vi møder dig i øjenhøjde og taler samme sprog som dig. Derfor er du helt sikker på, at du går fra Axla med en klarhed om, hvor din virksomhed kan optimeres og hvad der skal til for at komme videre i processen med digitalisering.

Tilskud til rådgivning om digitalisering

Det er muligt at søge tilskud til digitaliseringsprocessen. Det kan være til afklaring af de digitale muligheder, herunder udvikling af business case. Og det kan være til implementering af ny teknologi eller løsning.

René er godkendt som uvildig rådgiver hos SMV:Digital, så tag fat i ham for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

 

Digitalisering med din forretning i fokus

Igennem tiden har vores kunder betroet os mange forskelligartede opgaver. Det har de blandt andet gjort, fordi vi altid tager deres forretning med ind over en, når der skal bygges en digital løsning. På den måde matcher løsningen virksomheden, der skal bruge den. Du kan her se et udpluk af projekter, som vi har arbejdet på:

NCC BoSS

BoSS – journalisering af sprængning af sten

Nordfyns Finans

Ekspresløsning, som erhvervskunder skaber mersalg på

Pandalytteskriver

Panda Lytteskriver

Integration til Unilogin – skolernes fælles digitale login

Læs også om webudvikling

Kontakt os om digitalisering

Kontakt os om digitalisering

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om, hvordan digitalisering kan gavne i din virksomhed og hvordan du kommer videre.

Nyhedsbrev

Modtag opdateringer om, hvad Axla arbejder med.