Digitalisering

Optimer din virksomhed med professionel digitalisering

Vil du sætte turbo på processer i din virksomhed? Og vil du opnå en mere effektiv hverdag? I så fald bør du overveje digitalisering.

Digitalisering kan mange ting. Men uanset, hvad formålet er, har det en ting til fælles – at gøre virksomheden i stand til at understøtte de mål, du har for din virksomhed. 

Når, eksempelvis, ordreprocesser eller maskinhåndtering går hurtigere, frigiver du tid og ressourcer til egen fordel. Det, du vinder, kan du for eksempel lægge i at udvide kerneområdet og dermed øge dine muligheder for at blive en større spiller på markedet.

Digitalisering tager din virksomhed til nye højder ved at gøre opgaver lettere.

Hvad er digitalisering?

Digitalisering er elektronisk behandling af en manuel proces. Det betyder, at du går fra en mindre effektiv til en mere effektiv løsning. 

Eksempler på manuelle processer og løsninger i forbindelse med digitalisering:

  • Du kan have den udfordring, at dine kunder skal bruge en her-og-nu-oplysning, der normalt tager en time eller to at levere. For hver gang kunden skal have sin viden, skal personen ringe dig op og problemets kontekst skal forklares. Kun med den rette information, kan du levere et fyldestgørende svar. Via digitalisering kan der ændres i proceduren og leveringstidspunktet. Fra kunden taster oplysningerne ind i dit elektroniske system, kan vedkommende have svaret inden for kortere tid end hidtil. Det er muligt, fordi systemet selv regner det ud – og det sker meget hurtigt. Herved sparer du blandt andet tid, mens du giver din kunde en god service.
  • En anden situation kunne være, at din virksomhed fremstiller specialudviklede produkter, for eksempel maskiner, til andre organisationer. Og hos dig er der en medarbejder til hvert produkt, som følger opgaven til dørs. Men indtil videre har medarbejderen kun overblik over egne opgaver. Med et digitalt system kan du skabe overskuelighed over alle projekter. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis medarbejderen er syg, så kan en anden let tage over. Eller du og dine ansatte kan hurtigt se, om vedkommende har brug for hjælp til at komme hurtigere i mål, og så kan I give vedkommende en hånd. Digitalisering er altså en fordel, når processerne skal være gennemskuelige og lette at gå til.

Sådan gavner digitalisering din virksomhed

Flere virksomheder digitaliserer i dag manuelle processer. Herved opnår de markante fordele, som gør, at de i højere grad kan fokusere på egen kerneydelse. 

Du kan for eksempel spare tid og bruge den på noget andet (så du kan skabe vækst). Og så kan du minimere mange af de udfordringer, der er i de enkelte opgaver. Det skaber arbejdsglæde blandt dem, der udfører opgaven. 

Digitalisering kan derfor skabe en sundere arbejdskultur, samtidig med, at du kan sætte ind på fokusområder, der gavner din situation.

Find yderligere inspiration om digitalisering i de løsninger, som Saferoad og Nordfyns Finans har implementeret.

Få kvalitet i din digitaliseringsopgave

Axla består af højt dedikerede udviklere med flere års erfaring inden for digitalisering. Derfor leverer vi robuste løsninger til dig, som er bundet op på et solidt kendskab til software. Alle løsninger baseres på moderne og fremtidssikret teknologi. Det sikrer dig en løsning i bedste kaliber, når du får løst en opgave med digitalisering hos os.

Føl dig sikker, når det gælder GDPR og databehandling i din virksomhed

Du skal kunne føle dig tryg ved, at din virksomhed kan overholde lovmæssige krav i forbindelse med din digitale omstilling. Vi tager højde for EU’s persondataforordning, når vi står for din digitalisering, så I kan imødekomme gældende regler og krav.

Hvad koster digitalisering?

Digitalisering dækker softwareudvikling på mange områder. Hertil kommer, at der er forskel på, hvad din løsning skal kunne. Og eventuelt andre rammer, som der kan være. Derfor kan der ikke listes en pris her. I stedet opfordrer vi dig til at kontakte os via nedenstående formular, så vi kan tage en uformel snak om dit udgangspunkt og give et estimat på din digitalisering.

Få 100.000 til rådgivning om digitalisering

Du kan søge om 100.000 i tilskud til rådgivning om både e-handel og om generel digitalisering i jeres virksomhed.

Det kan være til afklaring af de digitale muligheder, herunder udvikling af business case. Og det kan være til implementering af ny teknologi eller løsning.

Læs mere via: https://smvdigital.dk/digital-omstilling/tilskud-til-privat-raadgivning

Kontakt René for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt os og bliv klogere på dine muligheder med digitalisering

Kontakt os og få sparring om, hvordan digitalisering kan gavne din virksomhed og hvordan du kommer videre.

Hos Axla leverer vi skræddersyede løsninger. Vi bygger et system, der passer ind i din situation. Det gør vi, fordi du derved får det optimale ud af din digitalisering. Den matcher dit eksakte behov og udfordring.

Vi møder dig i øjenhøjde og taler samme sprog som dig. Derfor er du helt sikker på, at du går fra Axla med en klarhed om, hvor din virksomhed kan optimeres og hvad der skal til for at komme videre i processen med digitalisering.

Skal vi kontakte dig?

Lad os ringe dig op om digitalisering!

Call Now ButtonRing til os