Fra julekurv til donation 2019

I år skifter vi julekurven til vores samarbejdspartnere ud med en donation til en velgørenhedsorganisation. Det gør vi, fordi der er områder, hvor der giver mening for os at lægge vores ressourcer, så det for alvor gør en forskel. 

Som specialister inden for software, skræddersyer vi systemer, der giver værdi i organisationen. Det kan for eksempel betyde, at de sparer tid, så de i stedet kan bruge den på noget, der er vigtigere. Uanset hvad behovet er, ser vi på, hvordan og om vi kan levere en løsning, som matcher behovet. 

Det er også derfor, vi tager ud for at researche på organisationer. Vi undersøger både hvem, der kan bruge donationen og hvilke udfordringer, vi kan løse. Til sidst vælger vi en ud, som får glæde af et unikt system. 

Vi opfordrer alle med en fod inden for i en velgørende organisation til at kontakte os med navn, telefonnummer og e-mailadresse. Det kan du gøre ved at sende oplysningerne til e-mailadressen kontakt@axla.dk. Så kontakter vi jer og undersøger, om vi kan gå videre i processen. Du kan også ringe til René Holdgaard Wilhardt på nummeret 31 33 84 60.

Call Now ButtonRing til os