Modtageren er … Julehjælpen.dk

I julen 2019 besluttede vi os for at gøre noget anderledes. Vi valgte at skifte vores klassiske julekurv til samarbejdspartnere ud med en donation – en skræddersyet digital løsning – til en velgørende organisation.

Derfor rakte vi hånden ud til omverdenen for at få hjælp til at nå i mål. Vi havde brug for assistance til at få velgørende organisationer til at kontakte os, hvis de ville med i puljen af mulige modtagere. 

Flere personer har hjulpet os ved at sende organisationerne i retning af os. Og vi er nu nået i mål. Modtageren er Julehjælpen.dk

Vi har valgt dem, fordi de havde en meget udførlig beskrivelse af mål og kravspecifikation. Yderligere havde de ingen aktuel leverandør, som de kunne gå til for at få denne slags hjælp. 

Til oktober kan Julehjælpen.dk tage en skræddersyet digital ecommerce-løsning i brug, som både gør det nemmere for udsatte familier at ansøge julehjælp og som også skaber gennemsigtighed mellem afsender og modtager. Systemet gør det også nemmere at donere og hjælpe økonomisk trængende familier. Det, synes vi, er fantastisk og glæder os til at levere et program, der skaber stor værdi til gavn for familierne.

Call Now ButtonRing til os